[]

(PDF) İki sayfayı bir sayfada birleştirmek

Arkadaşlar merhaba,

Uygun fiyata çıktı alabileceğim bir dükkan keşfettim.Bununla birlikte bazı kitapları tek sayfa halinde bastırmak yerine daha da ekonomik olması için iki sayfayı tek sayfada toplamak istiyorum. Adobe Reader dışında bunun için bildiğiniz bir uygulama var mı?Evde internet yok , mobil veri ile bağlandığım için Reader'ı indirmekten üşendim.Online sitelerden gerçekleştirince tam olarak iki sayfayı ortalayamıyor , biraz daha etkili uygulama peşindeyim.
Teşekkürler şimdiden.


İyi günler.

 
Baskı Merkezleri bunu kendileri de ayarlayabilir diye biliyorum. Bir görüş. Bu kadar uğraşmana gerek olmayabilir.


  • nihayet  (12.03.19 20:51:44) 
Baskı Merkezleri bunu kendileri de ayarlayabilir+1
öyle sayısız fotokopi kitabım var

  • windows95  (12.03.19 20:53:48) 
Haklısınız bir kere yaptırdım , ama bir yandan kendim de düzenlemek istiyordum bu yüzden , teşekkürler tekrar.


  • Murteza  (12.03.19 20:56:04) 
Merge pdf diye arat, bu isi yapan uygulamalar cok.

Buldugun yeri soyler misin İstanbul ise:)
  • stavro  (12.03.19 21:13:33) 
Marmara üniversitesi göztepe yerleşkesinin orada , çoğu kişi biliyor , iett kart dolum bayisinden iç sokağa giriyorsun Ahmet Fotokopi adında , 4 kuruş sayfası. YTÜ'de 15 kuruş alıyor :)


  • Murteza  (12.03.19 21:25:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.