[]

barcelona'da maaş sorusu

beklentimi ileteceğim, senelik olarak aralık vermişler. 32 bin - 38,500 bin arası sıfırdan hayat kurmaya yeter mi?

32-35 arası toplam 10 tane maaş aralığının ortasındaki barem olarak görünüyor, ortalama bir maaş diye düşünerek seçtim. aylık kaça geliyor, vergisi nedir onları da bilmiyorum, o yüzden toplu yazdıkları seçenekleri ekledim.

pozisyon uzman pozisyonu, mühendislik falan değil, beyaz yaka. marka dünya'da çok büyüyen bir start-up. beklentiyi minimum tutmak istiyorum ki şans versinler. sizce ne yapayım? 35,5-47 bin aralığını mı seçsem? vergi yoksa 3 bin avro civarına denk geliyor, varsa ne oluyor bilmiyorum.

benim hayat kalitesinden beklentim çok yüksek değil. bi tek sosyal hayatım var, sağda solda bişiler yiyip içip gezmeye yetsin para, yeter. ev arkadaşıyla da yaşarım, no problem. iş yeri sahile yakın ama biraz uzakta yaşamak da sorun olmaz, toplu taşıma ile halledebilirim.

 
kac yillik deneyimlisiniz ve ozelliginiz nedir? bunlar onemli bence.
onun disinda 38000 vs. bunlarin hepsi bruttur, muhtemelen ortalama yasarsiniz ama barcelona'da kiralar fazladir, ona dikkat etmeke lazim. bununla birlikte ekonomisi pek iyi degil, 3000-3200lerin ustune cikarsaniz sansiniz azalabilir muhtemelen.

www.calculatusueldo.com
  • kassiopeia  (12.03.19 19:06:35) 
@kassiopeia, mevcut görev tanımımda yaptıklarım ilan için overqualified yapıyor beni, tecrübe vs. konusunda istediklerinden fazlası var. O yüzden maaş beklentimi orada benim seviyemde olan insandan az tutmak istiyorum ki beni tercih etmeleri kolaylaşsın. Bunu bu kadar detaylı bilmek pek mümkün değil, o yüzden çok genel ortalama bişey öğrensem hiç yoktan iyidir demiştim.
Bunların ışığında 32-35 aralığı iyidir mi dersiniz?

  • Jux  (12.03.19 21:06:56 ~ 21:46:08) 
İstanbul'da 5000TL'nin dengi Barcelona'da 1500 euro diyor burası. Vergi durumlarını netleştirdikten sonra elinize 3000 euro kalacaksa koşa koşa gidin derim. 2000 kalacaksa yine gidin, bulursunuz elbet yolunuzu.

www.numbeo.com
  • taurina  (12.03.19 21:32:52) 
38000 de benim anladigim net 2800 civari kaliyor o da yeter muhtemelen elbette daha cok arastirirsiniz da o civarda tutmak mantikli


  • kassiopeia  (12.03.19 23:48:56) 
ben median household income'a bakiyorum, barcelona'da bu 50.000 olarak gozukuyor. ne kadar yaklasirsan o kadar iyi. bir de nasil baslarsan oyle gidiyor, kendini bastan ucuza pazarlayip ilerde zamla toplarim plani pek islemiyor bence, hep geriden geliyorsun. ben olsam 50k'ye yaklasmaya calisirim. 32-25 arasi az gibi..


  • cooperr  (13.03.19 00:09:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.