[]

sabah rutini

sabah 8de işte olacağımı varsayarsak evde sabah sporu+duş+hazırlanmayı da katarsak kaçta kalkıp spor yapmam lazım benim? 1 saat yeterli mi? akşama halim kalmıyor. tekrar ertesi gün için yemek hazırla, bulaşık yıka, ortalığı topla, varsa yapılması gereken işi yetiştir, instagram, twitter, telefonla konuşma, kitap okuma derken gece oldu bile. günler uzuyor hava erken aydınlanıyor ya biraz ümitliyim. kaçta yatıp kalkıcam ben ya :/

edit: ev işyerine yürüme 10 dakika
spor evde yapılacak

 
yolda ne kadar zaman geçiyor?
sporu evde mi yapacaksın?

  • jimjim  (11.03.19 22:28:50) 
sabah sporu ve duşu akşam sporu ve duşu olarak değiştir.
instagram ı sil.

  • okadardakolaydegilmis  (11.03.19 22:29:40) 
6da kalk 1 saat spor yap her seye cok rahat yetisirsin.

Ayrica ev-is yeri arasi mesafeyi asiri kiskandim.
  • superfluid  (11.03.19 23:16:22) 
Abi herkesin tepmosu farkli. Deneyerek bulacaksin gerekli zamani.


  • stavro  (11.03.19 23:23:20) 
kalktığın sıcak yatağın 10 metre yanında spor yapacaksan ve bunu da işe gitmeden önce erken kalkıp yapacaksan sana helal olsun. sabah kalkıp spora, koşuya gitmeyi anlıyorum ama seninki ekstrem spor kategorisine giricek düzeydeymiş.

spor olarak ne yaptığına, haliyle sporunun ne kadar sürdüğüne bağlı. yarım saat yeter diyorsan yarım saat de öncesi-sonrası hazırlık olarak ekle; normal saatinden 1 saat önce kalk.
  • Jux  (11.03.19 23:24:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.