[]

Yataş/ İşbir/ Yatsan/ Altın Yatak Tavsiyeleriniz

Hangisi ve hangi modeli tavsiye edersiniz?
Onca yatakçı gezdik, çok farklı yorumlar var. Hala yatak alırken nelere bakmak lazım net olarak çözemedik.

Sözlük, şikayet var vb bir çok siteden yorumlar okuduk.
Buradan da birebir yorumlar faydalı olur diye düşünüyorum.
Evet yatak kişisel yoruma ve tecrübeye dayalı değişir. Ama hepsini denedik. Teknolojiler hakkında pek bilgimiz yok. Şöyle özet geçeyim durumumuzu:

Yataş athletic yatağımız var ve 3 senedir bel ve sırt ağrısı şikayetlerimiz var. Ayrıca yatakta çok fazla dönüyoruz. Eşim kilolu olduğundan çok yumuşak yatak önermiyorlar bize. Ama mevcut Yatak athletic yataktan çok şikayetçiyiz. Denediğimiz sert ve orta sert yataklarda rahat edemedik.

1. En rahat ettiğimiz visco ve pocket yay sistemi birleşimi oldu. İŞBİR de LAVANDER GARDEN yatak, yay sistemi üzeri 5 cm visco rahat geldi. İşbir yatak daha önce hiç aklımızda da yoktu. Bu marka ve model denediniz mi, memnun musunuz?

2. Bir de ALTIN YATAK ın OXFORD EUROTOP modeli var. Bu marka da hiç duymadığımız doğal malzeme olan TALALAY LATEKS ten bahsediyor. İçinde visco ya da yay sistemi falan yok. Rahat gibi ama marka ve malzeme güvenilir mi emin değiliz. Var mı tecrübe eden?

Yatakla ilgili her türlü yorum ve önerileriniz için teşekkürler..

 
ilgili modeli bilmiyorum ama işbir iyidir. memnunum ben.


  • sutlu nescafe  (11.03.19 20:19:22) 
Herkes yatağının marka-modelini söyleyip memnun mu bi dese ya:))


  • lambada  (11.03.19 20:54:18) 
bu işin premier ligi; işbir ve yatsandır. yataş hangi model olursa olsun ayrı bir grupta kalıyor.
yatak alırken kendi ihtiyaçlarınızı gözetin. fıtığınız vs varsa mesela yumuşak yatak kötü olur.
trend işlere falan girmeyin, bana sorarsanız yaylı yataktan vazgeçmeyin.
ben çok param yok diye ikea hövag aldım, mutluyum. çok param olsa işbirden yüksek (kalın) ve sert bir yatak alırdım.
  • jimjim  (11.03.19 22:19:59 ~ 22:20:55) 
aslinda athletic cok tavsiye edilen bir modeldi. ben yatas ionic sleep aldim. poket yaylilarin en uygun fiyatlisi. bayagi memnunum. hic bir yerim agrimiyor artik. tek sorun yataktan kalkmak istemiyorum. :)

esinizle aranizda kilo farki oldugu icin poket yayli sistem iyi olabilir sizin icin. yay ustu visco mantikli ama esiniz kiloluymus, o visco ezilmeyecek mi kisa surede?

mevcut yatak uzerine visco ped alip bir de oyle deneyebilirsiniz.

yatsan musteri memnuniyeti en yuksek olanlardan. isbir de iyi diyorlar. o bahsettiginiz malzemeyi yatakci gezerken ogrendim ama pek aklima yatmadi.

ne karar verirseniz verin en azindan bir ay deneme suresi olan bir marka olsun. gezerken baktiginizdan bir sey anlamayacaksiniz. sansa birakmamak icin deneme suresi olani almak iyi olabilir.
  • jimicik  (12.03.19 11:17:16) 
Yatsan cashmere lateks yatak bizimki. Feci sırtım ağrırdı eskiden, bebek gibi uyuyorum.


  • SiyamkedisiZorro  (12.03.19 11:35:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.