[]

Kişisel Finans, yatırım, girişimcilik üzerine yazar/podcast.

Arıyorum. Yabancı kaynaklara hakimim ağırlıklı olarak ingilizce takip ettiğim siteler var, reddit personal finance, the financial samurai vb ama ABD bazlı tavsiye verdikleri ve buradaki finansal ortamla oldukça farklı olduğu için daha yerel öneriler verebilecek bir kaynak arıyorum.

Türkiyede yatırım tavsiyeleri, para nasıl değerlendirilebilir, uzun vade de nasıl kazanç sağlanır tarzı, Türkiye bazlı konuşan, girişimcilik vb konulara da değinen kaynaklar var mı önerdiğiniz?

Türkçede yok ama şunu tavsiye edebilirim dediğiniz yabancı kaynaklar da olabilir.

Twitter, podcast, blog vb ortamlardan takip etmeyi düşünüyorum.

Maksadım kişisel olarak bütçemi ayarladıktan sonra kenara attığım paraları nasıl değerlendirebilirim, ileride nasıl bir yan iş ve pasif gelir kaynağı oluşturabilirim veyahut az az kenara attığım parayı nasıl değerlendirmeliyim ki emekliliğimde kenarda hatırı sayılır be değer kaybetmemiş bir birikimim olsun tarzı sorularıma cevap almak, bir fikir oluşturmak.

 
girisimcilik konusunda yatirim yapan ali karabey var: twitter.com

onun takip ettigi yerli yatirimcilardan takip edilesi kisi ya da kisiler bulursunuz diye dusunuyorum.
  • Leonardo~Da~Vinci  (11.03.19 15:53:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.