[]

Bilgisayarınıza bakım yaptırır mısınız dışarıda?

Evde kullandığım dizüstü bilgisayarın fanını temizletmek istiyorum. Bilgisayarn pek bir sorunu yok,ama 7 yıldır kullanıyorum. Bir baktrsam iyi olur belki.

Fan temizletmenin dışında sistem bakımı ne kadar gereklidir? Verilerin korunmasına ne kadar faydası olur.

Eğer gerekliyse, Kadıköy-Ümraniye civarında önerebileceğiniz yer var mı? İçeriğimi güvenle teslim edebileceğim.

Bu iş için uygun olan ücret nedir?

 
Bakim diye bi olay yok.


  • acemi  (10.03.19 17:06:59) 
çok önemli olduğunu düşündüğünüz resimleri ve belgeleri yedekleyin. bu google drive, onedrive gibi sitelerde sanal yedekleme de olabilir, harddiskte veya usb'de yedeklemekte. sonra ilgili resimleri ve belgeleri bilgisayardan silip götürün.

ayrıca bilgisayarcı ile önceden fiyatı konuşun ve indirim yapmasını söyleyin. malum genelde kazıklamaya çalışır türk esnafı.
  • s0phiesw0rld  (10.03.19 17:13:41 ~ 17:13:54) 
Sokuyorsun bir yildiz tornavidayla, temizliyorsun sac kurutma makinasinin isitma kismini kapatarak balkonda, sonra kulak cubuguyla fanin aralarini temizliyorsun, sonra islak mendille termal macunlari silip yerine yenisini koyuyorsun, bu. Servis falan abi naptiniz ya? Basit isler bunlar.

Format atcen bide cok darlandiysa makina, format atmadan evvel bir usb bellege fotolari videolari gonderecen. Bu yani.
  • bos gezenin bos ustasi  (10.03.19 19:54:43) 
Ümraniye'de Selin Bilgisayar var, Exper'in servisi, bu işleri yaptırabilirsiniz, son derece güvenli bir yerdir.


  • aynabugusu  (10.03.19 20:22:20) 
bilgisayar ile ilgili yeterli bilginiz yoksa bir bilene yaptırın, zira statik elektrik ram ve hdd gibi parçalarda bozulmaya neden olabilir. ayrıca bazı laptoplarda hdd, ram ve fan gibi üniteler absürt yerlere yerleştirilmiş olabiliyor.


  • s0phiesw0rld  (10.03.19 20:23:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.