[]

Döküm Izgara Paslanması

Arkadaşlar selam.

Tüm kış bahçede üstü örtülü bir şekilde yatan ekte resmini gördüğünüz Remta marka endüstriyel döküm ızgaram var. Elektrikli. Ahşap iskelet yapıp mangal şekline getirdim.

Yaz hazırlıkları için sabah üstünü bir açtım, döküm kısmı tamamen paslanmış (normal olarak). Önce bir parti tel temizlik beziyle temizledim, pasları zımparaladım. sabunlu suyla üstünden geçtim, tuz serip patatesle ovaladım (internette yazıyor, bayaa işe yaradı). Sonra iki üç parti daha bezle temizledim. Pas yüksek oranda gitti gibi. Şimdi ben bununla köfte et yapmaya devam edebilir miyim? İyice temizlendiğinden nasıl emin olabilirim? Zehirlenmeyelim?

 
Resmî eklememişim şöyle: www.cafemarkt.com


  • aradaki uzaklik  (09.03.19 20:59:48) 
Sogani ikiye kes. Soganla ovala.pas gider.


  • tunaktunaktun  (09.03.19 21:09:53) 
tekrar paslanmamasi icin seasoning yapman lazim.

www.thekitchn.com
  • crucio  (10.03.19 02:55:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.