[]

Vesikalık cogaltma

>>Daha önceden çekilmiş bir vesikalık var. Bir kuruma lazım oldu sertifika sınavı icin, 10 tane çoğaltmam lazım. Fotoğrafçıya gittim 10 tane için 30 TL dediler. Çok geldi bana baya,çekilmiş foto sonuçta. Verebilcegim bir miktar fakat cimriliğim tuttu çok fena. Bu durumu en uygun şekilde nasıl halleden olurum? Fikri olan?




 
Fiyat çok değil.
Kurum resmî mi

  • damladamla  (09.03.19 14:04:15) 
Çok önemli bir kurum değil.;)


  • ırene adler  (09.03.19 14:05:07) 
tarayıp 10x15 cm bir foto kağıdı boyutuna getirip en kaliteli jpg olarak kaydedin. bir 5m migrosa ya da mediamarkt a gidip oradaki cihazlardan 1 tl ye 10x15 çıktı alın. 10x15 de boyuta göre ortalama 6 adet vesikalık çıkar. 8 de olduğu olur.
fotonuz yoksa cep telefonu ile çekin. idphoto4you sitesinden de istediğiniz boyut ve kağıda jpg olarak basın.
fotoğrafçılara da boşuna para kaptırmayın hepsi batsın inşallah.
  • ozdek  (09.03.19 14:23:12) 
Kırtasiyelerde daha ucuza çoğaltabilirsiniz


  • kablelvuku  (09.03.19 16:02:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.