[]

kedi susmak bilmiyo acil yardım

selamlar,

1 yaşını daha doldurmamış erkek iran kedim var. bu velet bir kaç haftadır her gece sabaha kadar mütemadiyen miyavlıyo. ilk zamanlarda pek sorun olmuyodu ama artık babam rahatsız olmaya başladı benim için sorun değil yoksa.

yemeğini suyunu eksik etmeyiz, hatun da bulduk kendisine ama hanım kızımız istemedi heralde tam bişey yapamadılar.

ne yapsak, gündüz sesi çıkmıyo gece oldu mu kimseyi uyutmuyo.
bi el atın be kedi sever dostlarım, derdi ne olabilir bizim veletin?

 
mırnav olmuştur. :) şaka bi yana çiftleşme dönemine girmiş olabilir. Ev kedilerinde normal döngü biraz değişik olabiliyor, yani mart ayında değilde başka bir aydada olabiliyor.


  • yapma be  (28.03.10 00:36:17) 
başka bi hatun bulcaksınız hocam, başka yolu yok.


  • robin crusoe  (28.03.10 01:45:07) 
aynı cins aynı yaş kedim vardı. Normalde sesi çıkmayan hayvan geceleri resmen uzun hava söyler olmuştu. Tavşan terlikler bir süreliğine kendisini sustursa da, kesin sonucu kısırlaştırarak aldık.


  • arche  (28.03.10 02:32:49) 
hasta olmasın? bizimki de bağırıyodu boyna. azdı sanıyoduk meğer hastaymış hayvancık.


  • suicides underground  (28.03.10 23:02:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.