[]

Artık yapamıyorum

İşsizlik bir yandan, depresyon bir yandan, aile bir yandan, yalnızlık bir yandan, herşey yandan yandan, galiba buraya kadar artık diyorum kendimi bile telkin edemiyorum. Bütün gün evde oturup oyun oynayarak ölümü bekliyorum. Umudumu kaybedeli çok oldu zaten. Askerliği nasıl bu depresyonla yapacağım bilmiyorum, herhalde gitsem hergün dayak yerim. Bilmiyorum bi çıkış yoluna bir telkine ihtiyacım var.




 
Askere gidecek olman su anda çok iyi bence. Çünkü bu depresyon havasından en azından uzalaşacaksın başka ortam göreceksin. Evet yapacagin sey askerlik bile olsa baska ortam goreceksin kafanda baska seyler olacak.

Belki geriye bir seyler icin daha kararli donersin.

Not:Yasadigin depresyona ortak olmus biri olarak yaziyorum. Yarinin ne getirecegini ne sen ne ben ne de baskasi bilemez.
  • Seriusestquamcogitas  (09.03.19 00:38:22) 
Bu ruh haliyle sakın askere gitme bence. Askerde hiçbir sıkıntısı olmayan insan bile çıldırabiliyor.


  • gölgede aynı  (09.03.19 00:43:22) 
Dostum, devlet hastanesinde bir psikologa gorun, onun yonlendirmesiyle hareket et. Uykun ve beslenmen bozulmussa belki bir hekime yonlendirirler, kimyani duzenlerler. Yap dediklerimi.


  • tunaktunaktun  (09.03.19 01:58:54) 
Oyun oynayan adam hayattan umudunu kesmez :)
Borderlands 3'ü, Tsushima'yı, Sekiro'yu hiç mi merak etmez.
Şaka bi yana ben de benzer durumdayım aslında. İş yolunda gitmiyor. Yapayalnızım, yalnız yaşıyorum. Sadece yeni çıkan oyun ve diziler hatrına yaşıyormuşum gibi hissediyorum. Ama bu durum kotarıyor işte hayatı.
Hobileri çıkar hayattan, millet çatır çatır sıkmazsa kafasına ben hiç tanıyamamışım insanları. Bu kadar adam hafta sonunu zor getiriyor ki Galatasaray'ın maçı var diye. Nisan ayını bekliyor ki Game of Thrones için.
Diyeceğim o ki; oyun oynayarak hayata bağlanmaya çalışmak çok kötü bi durum değil. Biraz sakin olmaya çalış. Gel Dota atalım hatta. O olmasa da oynayacak bi şeyler buluruz.
Steam id: umt4us
  • norek  (09.03.19 02:08:23) 
Bir çok psikiyatrist e göründüm özeline de gittim.
Valla sorma ya fortnite hatrina yaşıyorum. Aslında şu dota chessi merak ediyorum ama hiç dota geçmişim yok.

  • ApaçiBebe  (09.03.19 13:58:17) 
Hatta 5aydir falan efexor 150mg içiyorum. Aslında düzgün bir iş bulabilsem kafamda bi şeyler var yapmak istediğim ama iş yok :(


  • ApaçiBebe  (09.03.19 14:03:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.