[]

Çanakkale’de ne yapılır?

İş çıkışı random çanakkaleye otobüs bileti aldım. Şehitlik vb. yerler hariç önerebileceğiniz kesin şunu da yap diyeceğiniz, bir şey var mı çanakkale de? Kemalpaşa mah (şehir merkezi) de otelim. Adalar da dahil olmaz üzere tavsiyelerinize açığım.




 
Adalar da dahil olmak üzere


  • bazenuyur  (08.03.19 19:16:50) 
Aynacılar çarşısı dışında öyle pek bişe yok. Sahilde rüzgardan uçmazsan yürüyebilirsin güzeldir. Gelibolu zaten tam bir gün sürer rehberle gezersen ağlaya ağlaya milli duygular depolar gelirsin.


  • bos gezenin bos ustasi  (08.03.19 20:57:54) 
Aynalı çarşı olacaktı, 10 sene oldu unuttuk tabi.


  • bos gezenin bos ustasi  (08.03.19 21:04:44) 
dondurmalı peynir helvası yiyin. Ufak bir dükkan var tarihi yapan.

Bozcaadaya gidin gezmeye.
Kilitbahir de bisiklet kiraliyip gezebilirsiniz.
Özgürlük parkında oturabilirsiniz.
Asos a gidebilirsiniz.
  • biravekahve  (09.03.19 22:06:07) 
tinder indir. gerisi gelir zaten.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (09.03.19 22:08:30 ~ 22:08:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.