[]

Yazilim ogreniyoruz duyurusu

Bu duyuruda yazilim ogreniyoruz, Ben kod yazarak cin ali yapabiliyorum, bunu hicbir sey bilmeden ogrenmek sanirim yarim saat surmustu, su an unuttum bir iki ay oldu tabi.

Ben kendimi yazilim ogrenme kampina almak istiyorum, bunun icin tavsiyeler more then welcome anacigim.

Tamam Udemy'e git sunu al bunu al ok. Ama ben ayni zamanda kursa da gitmek istiyorum, hem de yogun bir kursa. O sirada Udemy onun ustune insa etmeme yardim edebilir. SOrun su aslinda, su guzel bu guzel demeye gerek yok, her sey hakkinda fikrim cok kisitli; Misal C++ filan ogrenmek zorunda miyim, yani... zorunda miyim derken bu isin ana mantigini algoritmasini en iyi kavrayabilecegim dil bu mudur. Bu baglamda onun icin kursa gidip Udemy'den Java, Android vs dersleri alsam ayip mi olur?

Yogun ogrenme kampi icin sanirim 4 5 ay ayirabilirim, sonrasinda kendimi bu konularda nereye gidecegini anlayabilecek bir birey olarak gormek ve freelance olarak ufak tefek isler bularak pratigimi devam ettirmek niyetindeyim.


Turkiye'de bu cesit bir kursa gitsek bunun faydasi ne kadar olur, piyasa ne kadar scam ne kadar namuslu. Bir universite kursuna gitmek daha mantikli geliyor tabi guven acisindan ama sacmaliyor olabilirim.


turkce karakter eksikligi icin kusura bakmayin...

 
öğrenmesi kolay dillerden başla. c yada c++ ile başlamak zorunda değilsin yaygın diller olduğu için biliniyor. python ile başlayabilirsin mesela. ondan sonra kendini ödevler ver. öğrenciysen okulda bazı uzun denklemleri programla mesela.

çalışıyorsan mesleğinde mantığı kolay ama hesapları uzun olan formülleri programla hayatını kolaylaştır. böyle böyle başlamış olursun. zaten bi yerden sonra ilgi alanın kendiliğinden ortaya çıkar nereye savrulman gerektiğini anlarsın. başarılar dilerim.

ayrıca sürekli araştırıp hangi dili öğrensem falan diye zaman kaybetmeniz çokta mantıklı bir eylem değil. zamanı gelince anlarsınız ne demek istediğimi. yardırın gitsin bir tanesine
  • avatar is back  (08.03.19 11:00:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.