[]

Düşündüklerimi yaşıyorum

Ya başlık garip oldu kabul. Durum şu misal aklımdan bı şey geçiriyorum. Büyük konuşmuyorum yalnızca geçiriyorum. Hoop başıma geliyor.
Mesela birini görüyorum elinde bir kitap vay ve diyorum kendi kendime. İyi okuyor bir bakıyorum aynı olayı yaşarken buldum kendimi.
Psikolojimi bozmaya başladı bu durum. Ne dusunecegimi ne konusacagimi şaşırdım. :(


 
Ya loto falan kazandığını düşlesene bak bakalım oluyor mu? :)


  • helena  (08.03.19 02:14:26) 
@helena arkadaşım o potansiyel var bende. Bu gidişle onu da yaparım. :(
Tam olarak loto olmasa da o şekilde bı şeyler yapmisligim var. Kafayı yiyeceğim.

  • kirmizipilotkalem  (08.03.19 02:16:03) 
Bak, bunu bir lütuf olarak düşün o halde. Olumlu taraflarına odaklan, bu sana bir hediye yani senin kontrolünde olmalı. Zihninde lütufu ayrı bir odaya kapat. Aklından ayır. Gündelik hayatından ayır. Denemek için zihninde sakladığın odaya git ve kullan. Kullandığında kapıyı geri kapat. Ve bırak orada kalsın sen tekrar uğrayana dek.


  • helena  (08.03.19 02:19:51) 
iyiyi çekiyorsun demek ki, iyi düşün ki iyi olsun derler ya, sende gerçekleşiyor demek ki ne güzel. hep iyi olumlu ve güzel şeyler düşün :)


  • candide  (08.03.19 02:41:43) 
Bunu dile getirdin ya bütün büyü kaçtı artık istesende olmaz.


  • IcedFlames  (08.03.19 08:27:39) 
özel gücün falan yok sakin ol, normal sıradan bir insansın.


  • sir gawain  (08.03.19 10:38:45) 
@candide yalnızca iyi şeyler değil her şeyi çekiyorum:)

@sirgawain özel güç olsaydı keşke lanet gibi. Psikolojimi bozuyor. İyi şeyler yanında kötü şeyleri de çekiyorum.

@ıcedFlames ayy keşke bozulsa.
Bıktım usandım. İyi şeyler olsa iyi de kötüler de oluyor maalesef.
  • kirmizipilotkalem  (08.03.19 11:15:20) 
@üğpoıuy hayır hayır o örnek.
Keşke öyle olsa. Aklımdan ne geçiyorsa mutlaka yaşıyorum onu. Çok sinir bozucu.

  • kirmizipilotkalem  (08.03.19 11:20:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.