[]

Bir kez görülen kişiyi unutmamak

Bir ay kadar önce birini gördüm. 10 dakika sonra ayrıldı mekandan. Neyse. Ben nedense bunu kafaya taktım. Şıpsevdi biri olduğum için bu normal. Adam hoş biri, ama tip olarak pek çok kişinin beğenmeyeceği biri sanıyorum ki. Demek istediğim beni tipi değil hareketleri çekti. Neyse.

Ve bu kişinin bana bakma ihtimali 0 (sıfır)
Nedeni ise hem eğitimsiz olmam (bkz. lise mezunuyum)
hem de çok güzel biri olmamam.
Yani o iş yatar. :)

Ve daha önce bir duyurumda bahsettiğim tanıdık gelen kişi oydu. Adamı daha önceden görmüş değilim, tanımıyorum, ama 40 yıllık dostummuş gibi hissettim.
Duyuru'ya yazılan "sempatik geldiği için öyle olmuştur" cevabı mantıklı geldi sonradan.
Eğer inansaydım ilk görüşte aşk derdim, ama fazla tozpembe bir cevap. Ve kendisiyle bir daha karşılaşır mıyım bilmiyorum.

Tüüüm bu şeyler bana saçma geliyor düşününce. Ama iyice saçma gelsin diye sizinle de paylaşmak istedim.

Format icabı soru sormam gerekiyorsa, bu kadar yakın hissettiğiniz biri oldu mu?

 
evet oldu. tam olarak kafamdaki kisiyi karsimda gordum,( karakter olarak da oyle sanmistim) ama fos cikti. yani asiri duygular genelde yaniltici oluyor. bir de su bana bakmaz bu istemez seylerine inanmiyorum ben, insan isterse birini etkileyebilir


  • bugun hava gunluk gureslik  (07.03.19 23:37:53) 
Onceden olurdu. Son bir iki yildan beri artik olmuyor.


  • baldan kaymak  (08.03.19 00:19:03) 
başka bir şey:
bakma ihtimali neden sıfır olsun? Acımasız olma o kadar, bir de kimseyi çok büyütme gözünde. Gördüğün o adam da belki benzer şeyler hissediyor birilerine karşı..

  • ebabil curnatasi  (08.03.19 06:20:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.