[]

Kedi Emanet Almak.

Selamlar.
Bir arkadaşımızın kedisini bir kaç haftalığına emanet almamız gerekecek. hayvan sever bir çift olmamıza rağmen daha önce evde kedi beslemedik.

Evi değişeceği için strese girebileceğini biliyoruz. odalarımızdan birisini ona ayırdık. evde genel dolaşabilecek ancak tuvaleti yemeği vs o odada olacak.
hiç bir cam, pencere, balkon kapısı açılmayacak.

nelere dikkat etmemiz gerekiyor? kediyi mutlu etmek için neler yapmamızı tavsiye edersiniz?
teşekkürler.

 
hiçbir şey yapmanıza gerek yok aslında, rahat bırakın kafasına göre takılsın uyur zaten hep. oda kapılarını kapatmayın rahatça gezebilsin, suyunu sık sık değiştirin taze su bulundurun, kumunu arada gözden geçirin. bikaç güne alışıp yanınıza gelir zaten.


  • zozjotejmnk  (07.03.19 10:48:37) 
ilk zamanlar kediyi mıncırmayın, kendi haline bırakın, gelip size kendi yılışsın.
onun dışında o kendi yolunu bulur, iki üç gün sürekli evi gezer zaten.

  • cedex  (07.03.19 10:49:21) 
Mamasını ve suyunu kumuna çok yakın koymayın, tuvalette yemek yemeyi sevmiyor bu piremsesler. Başta kendi haline bırakın +1


  • kobuzchu kiz  (07.03.19 10:56:13) 
Arkadaşların dediklerine ek olarak kedinin düşürüp kırma olasılığı olan eşyaları korumanızı da öneririm. Huyunu bilmiyorum ama bazı kediler masa, kitaplık üstüne çıkıp ordaki ufak tefek şeylerle oynamayı sever. Yatmadan önce oynatıp yorarsaniz gece siz de o da rahat bir uyku çeker :)


  • Tam1Hi0n3  (07.03.19 11:20:31) 
keten/seyrek dokulu koltuk kanepe vs bi şeyleriniz varsa örtü alın:) kediyi de serbest bırakın evi keşfedene kadar hiç dokunmayın, bir yere saklanırsa çıksın diye uğraşmayın, sonra zaten kendiliğinden çıkar, yanınıza gelir <3


  • antihistaminik  (07.03.19 13:28:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.