[]

İşten dönünce enerjik kalmak?

İşten eve 18:45'te geliyorum. 21:00'da pilim tamamen bitiyor ve uyumak zorunda kalıyorum. Böyle olunca da kendime hiç zaman ayıramıyorum. Ne yapmalı?




 
Yatip dinlen zaten isten yorgun geliyorsun. Izin gününde enerjik olursun.


  • nick konusunda kararsizim  (06.03.19 22:11:17) 
Sporla bu sorunun üstesinden gelebilirsin. Daha dinç olursun. Mesai sonrasına da enerjin kalır. Düzenli olarak gidersen 2-3 ay sonra aradaki farkı görürsün.


  • (s)AINT  (06.03.19 22:13:15) 
Biraz düz bir cevap olacak ama kahve ya da yeşilçay icsen? Aslinda meyve de uykuyu kaçırır elma misal.


  • Amaranta ursula  (06.03.19 22:13:25) 
9'da uyuyorsan 4.30'da kalkabilirsin. yapacağın şeyleri sabah yap.


  • signore  (06.03.19 22:18:49) 
ben akşam eve gelince spor yapıyorum. ( mekik, şınav, dambıl ) başlamadan önce nası yapıcam şimdi diyorum ama yaparken bayaa açılıyorum. spor yap yani =)


  • spirit crusher  (06.03.19 22:22:00) 
Üç şey;

Düzenli ve 7 veya üzerinsa saat uyku. (Düzenliden kastım her gün aynı saatte yatıp kalkma)

Düzenli spor/egzersiz.

Düzenli ve kaliteli beslenme (Şekeri ve karbonhidratı mümkün olduğunca azaltan, bolca yeşillik sebze, et ve sağlıklı yağ (Tereyağıve zeytinyağı) içeren bir beslenme rejimi

3-4 hafta içerisinde toparlarsın.

Birde vitamin testi yaptır, C, D, B12 takviyesi lazım olabilir.
  • KaraSakall  (06.03.19 22:35:10) 
eve gelis sureni kisaltmak da bi yontem olabilir. is ve ev arasi uzaksa yolda gecen zaman ömürden caliyor. eger yapabiliyorsan onu da kisaltabilirsin.


  • in vino veritas  (07.03.19 07:54:22) 
kan testi yaptırın vitamin seviyelerinize baksınlar, normal gelmedi bana bu kadar erken uyumanız.
çözüm kendinizi alıştırmak, spora ya da kursa başlayabilirsiniz iş sonrasında. arkadaşlarınızla dışarıda yemek yiyebilirsiniz vs vs

  • interview with the vampire  (07.03.19 09:57:24) 
Ogle yemegini saglam yemeyi denesen?
Oglen pek bir sey yemeyip aksama kadar oyle devam edince vucudun pek enerjisi kalmamis oluyor. O vaziyette bi guzel aksam yemegi de yiyince bu sefer yemegin verdigi agirlik cokuyor uzerine ve o gun iptal artik.
Oglen saglam yersen aksama kadar seni goturecek enerjin olur ve aksam da pek fazla yemene gerek kalmaz, aksam hafif yemeyle daha dinc olabilirsin.

Ve tabii ki uyku. Uykunu aliyor olman lazim bitkin olmamak icin.
  • stavro  (07.03.19 10:51:54 ~ 10:52:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.