[]

fotoğrafçılık için isim önerileri

merhaba,

uzun zamandır fotoğraf çekiyorum. çoğunlukla sokak fotoğrafları ve porteler. bunları paylaşmaya karar verdim ancak isim bulamadım ya da bulduklarım haliyle alınmış durumda.

Tercihen biraz da international olan isim önerilerini alabilir miyim?

Not: içinde photo, image, picture gibi isimler geçmezse mutlu olurum.

teşekkür ederim şimdiden.

 
nerede paylasacaksiniz intstagram mi ?


  • fıytfıyt  (06.03.19 16:56:50) 
a evet onu yazmayı unutmuşum. sosyal medyada paylaşmayı planlıyorum


  • anti-kahraman  (06.03.19 16:57:47) 
artemis


  • pilav  (06.03.19 17:03:05) 
ilk etapta aklıma gelen urban kelimesiyle birşeyler harmanlayabilirsiniz ya da adiniz ile bir cümle oluşturabilirsiniz, cok basit bir ornek vereceğim: Matt in the wild gibi.. acikcasi beni takip eden insanlara bakinca cogunlugu ya adini soyadını yazmış ya da photo moto falan yazmış...


  • fıytfıyt  (06.03.19 17:08:41) 
kendi isminizi kullanmanızı tavsiye ederim. kendi isminize özel logo hazırlayın. basit bir logo olsun, yazıdan ibaret. iyi fotoğrafçılar her zaman kendi ismiyle öne çıkar. ileride güzel yerlere geldiğinizde kendi isminize dönmekten başka çareniz kalmayacak çünkü.


  • anti insan  (06.03.19 17:51:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.