[]

netflix'ten başka yerde bir şey izleyemiyorum.

arkadaşlar bu netflix aşırı bağımlılık yaptı bana. artık öbür sitelere girmeye eriniyorum çok rahat geliyor. izlemek istediğim bir şey olursa amaan nasıl olsa ilerde netflixe gelir rahat rahat izlerim diye izleyemiyorum. sizde durumlar nasıl?




 
Ben de öyle. Çünkü bilgisayarda da telefonda da rahatça reklamlarla boğuşmadan izliyorum. Ve para veriyorum.


  • esse classic  (06.03.19 15:20:56) 
Bana da öyle geliyor.
Netflix disinda takip ettigim youtube kanallari var o kadar.

  • chitosan  (06.03.19 15:33:29) 
Aynen.


  • adwokat  (06.03.19 15:42:40) 
Eh zaten Netflix'in kurgusu bu. Gel sana göre arayüzü kişiselleştirelim, nerede kaldığını ben bileyim, sana birtakım şeyler önereyim, bahis reklamları göstermeyeyim.

Müşterinin duygusal bağ kurması, alışkanlıklarını değiştirme, hayatının bir parçası olarak gösterme falan... Bunlar ürün satışında yapılan şeyler.
  • testis agrisi  (06.03.19 15:47:23) 
biz televizyonu bırakalı çok olmuştu ama turkcell tv'de arada güzel bir şeye denk gelirsek izliyorduk. netflix'ten sonra başka bir şey açmaz olduk. ha bir tek avrupa yakası için youtube'a bağlanıyoruz ps'den.


  • hushhush  (06.03.19 15:58:29) 
Netflix bencede guzel


  • Topalordek  (06.03.19 16:12:41) 
Üstteki yazıyı telefonun azizliğine uğrayıp yarım yolladım kusura bakmayın. Web versiyonda silebilirsem silerim akşam. Netflix bencede iyi ama arayüzü kötü birde yurtdışında verdiği içerik tr de yok. Saçma sapan yapımlarda var hele şu son yapımlarda ki seks teması böyle göze fazla sokulması sıktı artık. Dolu buzdolabı gibi ama yiyecek az :).


  • Topalordek  (06.03.19 16:16:23) 
Evimde net yok bu yüzden okulda indirip kullanıyorum 50 lira olsa 50 lira veririm ben aldığım hizmetten memnunum baya. Kalitesi de güzel. Altyazılar kötü dublajlı izliyorum bazen valla rahat ya seviyorum netflixi.


  • bahoho  (06.03.19 16:55:00) 
Aynı şekildeyim. Ne çekmişiz senelerce ya, lanet olsun parasına. Bi bu bi Spotify 10 sene önce çıkmış olsa hayatımda temiz bir beş sene boşa çıkardı, bir lisans daha okurdum o zamanda.


  • windows95  (06.03.19 17:23:14) 
Benim takip ettiğim diziler netflix'te yok genelde. Yakın zamanda gelecek gibi de durmuyor, o yüzden ben hala torrentsporluyum çoğunlukla.


  • inawen  (06.03.19 17:35:35) 
Bluray'i düşen filmleri izlemek için netflix'i bekleyemem, çok sabırsızlanırsam webrip, korsub bile dinlemem izlerim.

Netflix izlemediğim filmlerden çok izlediğim filmleri tekrar rahat rahat izlemek için faydalı.
  • kimlanbu  (06.03.19 17:50:19) 
Valla aynı. Netflixe en çok bok atan ben arkadaşımın hediye etmesiyle bu durumdayım. Ronaldinho’nun otobüs şoförü olduğu her yerden reklam fırlayan sitelere giresim gelmiyor. Tv de yarım kalırsa yolda cepten devam etme fikri müthiş


  • goodman  (06.03.19 19:21:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.