[]

kavga gürültü

selam herkeslere,

dün akşam komşumuz aradı gelin çay içelim diye. beş dakika sonra kalktık kapıyı çaldık içeriye girdik evde gürültü kıyamet. baba, oğlunu dövmüş, annesi babayı bize kötülüyor, adam cinnet geçirecek nerdeyse. eşim komşunun hanımını bir odaya soktu, ben de adamı aldım dışarıya çıkardım biraz yürüyüp hava alsın diye.

adam sakinleştikten sonra eve gelince kendi evimize gitmemiz gerektiğini düşündüm ancak çay için öyle gidin falan dediler. ortam çok gergin ve cidden rahatsız oldum. böyle bir durumda ne olursa olsun evi terk mi etmeli yoksa durup ortamı mı sakinleştirmeli bilemedim. siz olsanız ne yapardınız.

 
Sizin gibi yapardım. İyi mi kötü mü bilemedim.


  • rakidabalikolsa  (06.03.19 08:45:48) 
Sizin gibi yapardım. doğru olanı yapmışsınız bence. evi terk etmek ayıp olur komşunuz hem de. elinizden geleni yaptıktan sonra içiniz rahat olsun.


  • kablelvuku  (06.03.19 09:17:43) 
Oglunu mu dovmus. Terbiyesiz adam. Uzuluyorum bu siddet goren cocuklara. Daha cok uzuldugum bu cocuklarin daha sonra kendi babalarina donusmesi.

O cocugu siz evden alin. Onu kurtarin en iyisi. Kadin ve erkek birbirini hakkeder genelde.
  • Traveler  (06.03.19 10:04:03) 
Eşiniz kadınla bol bol konuşsun. Siz adama bir şey yapamazsınız. Öfke sorunu varsa ancak eşi yakınlarıyla konuşarak ya da kendi çabalarıyla tedaviye ikna eder. Oğluyla babasını uzlaştıracak olan da yine anne.


  • for day to break  (06.03.19 11:15:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.