[]

tez yazanlar

tez yazmı sırasında kafanıza en çok takılan, sorun yaşadığınız şeyler neler? yazıma, atfa, şekle ilişkin şeyler de olabilir.




 
Review’de yer alan bilginin yer aldığı makaleye ulaşmak zorluyor. Bazen o kadar saçma kaynaklar veriliyor ki belirtilen bilgiyle alakası yok


  • intihar etsem de kendime gelsem  (05.03.19 23:17:00) 
en çok şekilleri sığdırmak sorun olmuştu. küçük yapınca sığıyor ama yazılar okunmuyordu. en son sayfayı yan çevirip koyabileceğim aklıma geldi de öyle çözmüştüm, ama ondan önce 3-4 saat harcamışımdır.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (05.03.19 23:25:14 ~ 23:25:29) 
Çalışma planını yapmak. Onu bir yapabilsem gerisini yazabilecekmişim gibi geliyor.


  • wish i could find a way to disappear  (05.03.19 23:33:49) 
@wish i could find a way to disappear +1


  • simderun  (06.03.19 07:42:14) 
Yazabilmek bir noktadan sonra ilerlemiyor sanki.


  • bartholomew87  (06.03.19 07:59:46) 
başlarda değindiğim konulara ilerleyen başlıklarda tekrar değinmem zorunlu hale geldiğinde ne yapacağımı kestiremiyordum. tez danışmanımın sonraki başlıklarda önceki bir konuya değinmek istiyorsan ilgili konunun değerlendirmesi için bknz bölüm x şeklinde dipnot düşüp tekrar tekrar aynı konuyu incelemememi önermişti. pek tatmin etmese de tekrara düşmemek adına kabul etmiştim.


  • jeanjack  (06.03.19 14:06:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.