[]

Yabancı arkadaşlara/flörte istanbuldan hediye

Ne alınabilir?
Lokum türk kahvesi cezve üçlüsü götürülecek. Bunun dışında geleneksel ve daha kalıcı ne olabilir?

Flört 26 yaşında, erkek, müzisyen, İtalyan, gitar ve yemek manyağı. Elimizdeki bilgiler bunlar. Ama özel bi şey olsun istiyorum.
Arkadaşlar da onun arkadaşları ama onlara da minnoş bi şeyler götürmek istiyorum.
Nolur fikir verin :(

 
Beyler dagilabiliriz italyana kaptirdik.

Baklava gotur bence iyisinden.
  • stavro  (05.03.19 19:56:02) 
şöyle 1 kilo fıstık dolması. inşallah fıstığa alerjisi yoktur.


  • false pretension  (05.03.19 20:21:02) 
Jfjdkaldj flört dedik manita değil :(

Baklava falan biraz keko değil mi ya? Bi de uzun yol yapış yapış bilemedim şimdi.

Daha böyle kalıcı bi şey olsun istiyorum, kıza nazar boncuklu kolye falan alıcam da erkeklere hediye konusunda kafam hiçbir zaman basmadı.
  • bir nick var benden iceri  (05.03.19 20:36:26) 
Zaten alacağını almışsın, daha ne diye düşünüyorsun :) Bir bizim millete özel bir şey sanırım. Sıcak kanlı olduğumuz için ülkemizi gözlerine sokma ihtiyacı hissediyoruz. Yanlış anlamayın lütfen, ben de böyleydim zamanında. İlla bir hediye alıyordum gitmeden.

En başta da dediğim gibi zaten sayılabilecek şeylerden üçünü saymışsın. Senin bileceğin iş ama fazlasını düşünmem gerçekten gereksiz. Sanmıyorum ki onlar senin kadar düşünsün. Düşünürler belki ama dünyada kaç ülkenin vatandaşı bizim kadar düşünüyor hediyeyi. Bizde nedense sürekli Türkiye'yi tanıtayım düşüncesi var.

10 numara lokumlar var. Yurt dışındaki arkadaşıma giderken sürekli lokum aldığım bir lokumcu vardı. Güzel kutulara gayet güzel bir şekilde karışık halde dizilmiş lokum kutularından alıyordum. Afiyetle yiyorlardı(Öyle basit gül lokumları değil) Fazla düşünmeden siz orada eğlenmenize bakın.
  • panda yuva yapmis sogut dalina  (05.03.19 20:46:11 ~ 20:55:42) 
Niye keko olsun, adamlar icin farkli ve guzel lezzet.
Kuru baklava alacaksinkz iyidinden, yapis yapis olmuyor.

Benden ozellikle isteyen kiz olmustu. Daha once denemis cok hosuna gitmis. Mettallica bile en son tr ye geldiğinde baklava yemislerdi:)
  • stavro  (06.03.19 11:24:09 ~ 11:25:01) 
Bence sadece lokum. Türk kahvesi-cezve ikilisi çok gereksiz. Cezveyi napacak adam?:D


  • peggy  (06.03.19 11:30:51) 
Türk müzik grupları CD'leri olabilir flörte. Erkek arkadaşlara da yine Mardin tipi nazar boncuklu derili bileklikler. Türkiye tshirtleri


  • SiyamkedisiZorro  (06.03.19 12:07:45) 
lokum yerine çekme helva (saray helvası) götürürdüm ben olsam.


  • kronik  (06.03.19 16:15:39) 
Sakin ya sakin :) İnsanlar fikir belirtiyor.

Ben zannetmiyorum ki hiçbir yabancı(vardır tabi böyleleri de) dursun da ocağın başında cezve ile kahve yapsın. İnan hiç kullanışlı değil. Bence atar bir köşeye durur orada. He madem birbirinizden hoşlanıyorsunuz, belki sana jest olsun diye bir kere yapar gösteriş olarak. Bu seferlik düz olarak lokum al git. Bir sonrakine kafanda kendiliğinden daha çok şey gelişir.
  • panda yuva yapmis sogut dalina  (07.03.19 14:19:18 ~ 14:21:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.