[]

Doğum yapacak kedi

Merhaba, bize sık sık misafirliğe gelen bir kedi var hamile kaldığından beri baya kedimiz oldu gibi. Yalnız bu kedicik nereye doğursam diye bakar oldu her yere. Hep de kuytu köşelere, olmayacak yerlere bakıyor. Çok güzel yer yaptım, hiç oraya pas vermiyor en alakasız dolap tepelerine falan çıkıyor. Hani wc alışkanlığı gibi buranın doğum için uygun olduğunu nasıl anlatayım. Doğuracağı zaman yola gelir mi? Teşekkürler.




 
ortalik yerde degil kuytu kösede dogurmak istiyor. kediyi yaptiniz güzel yere cekmek yere, yaptiginiz güzel yeri onun bakindigi kuytu köse bir yere cekseniz kedi icin daha iyi olur.


  • pilav  (04.03.19 14:18:11) 
O kuyru köşeler uygun yerler olsa zaten neden karışayım. Uygun değiller. İlk doğumu ve zaten kendi max 10 aylık.


  • artcilly  (04.03.19 14:19:51) 
yemeğini ve suyunu, doğum yapsın istediğiniz yere koyun. başka yerde bir şey yiyor olsa bile alın yediği şeyi, o yere koyun, orda yemeye devam etsin. siz o kısımda vakit geçirmeyin, insanların geçerken uğramadığı, yemek yerken kimsenin onu görmediği bir yerse alışacaktır.


  • lovemyself  (04.03.19 15:54:08) 
ulaşılamayacak bir yer ister koltuk altı çekyat arkası gibi
girip arada saklandığı bir yer farkederseniz eski battaniye falan serin
benim evimde defalarca kedi doğurdu o kadar da korkunç bir olay olmuyor çok kolay doğuruyorlar 2 bebek arası yarım saat geçiyor bazen o sırada anne yavruyu yalıyor temizliyor .
  • devilone  (05.03.19 09:39:28) 
Çok teşekkür ederim benim ilk kez başıma geliyor panik haldeyim:) ben de 80 x 60 plastik ikea kutusu koydum yatağın altına ici battaniyeli nevresimli:D ama işte beğendiremedim.


  • artcilly  (05.03.19 14:32:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.