[]

Çok heyecanlı mı yoksa tedirgin miyim

Bilmiyorum.

Sessiz sedasız, kimseye söylemeden yaptığım bir iş görüşmesi var. Aylardır iş bulamıyorum ve bu kez yine olacak gibi geldi. Bu defa kimseye birşey söylemedim ama yine olmayacak sanırım.

İki defa görüşmeye gittim ve son görüşmeden sonra dönüş olmadı. Aslında yeni açılacak bir yer yani gelecek ay açılacak daha doğrusu kağıt üzerinde öyle görünüyor. Son görüşme oldukça iyi geçti, söylediğim şeyler benimle görüşme yapan müdür yardımcısını etkiledi ve bana başka hiçbir şey sormadan oldu bu iş der gibi el sıkıştık.

Ben işe ihtiyacım var, en kısa sürede dönüş almak istiyorum rica etsem dedim o da tamam ik ile görüşeceğim sana öğleden sonra dönüş yapsınlar dedi öyle çıktım gittim. İki hafta dönüş olmadı. Sinirlerim iyice bozuldu ben de beni ikinci iş görüşmesine davet eden numarayı aradım.

Sanırım ik numarası. Durumu anlattım, dönüş olmadı dedim o da geri dönüşler yarın başlıyor ona göre size olumlu olumsuz dönüş olur dedi tamam dedim kapattık. İki gün geçti yine arayan yok, tekrar aradım yine durumu anlattım ismimi sordu söyledim tamam dönüş yapılacak dedi. Yine arayan olmadı. Geçen cuma tekrar aradım bu arada kadın beni hiç tanıyamıyor, isim neydi diyor her defasında. Tekrar söyledim bu kez kontrol ediyorum dedi biraz bekletti ve olumlu sonuçlanmış görünüyor bugün veya haftaya pazartesi size dönüş olacak dedi.

Bugün erkenden uyandım, bekliyorum ve arayan yok. İstitastik bile yaptım genelde 11-12:30 arası aramışlar beni hep. Fakat hiç umudum yok aramayacaklar gibi.

Bir yandan daha açılışa en az bir ay var daha aramazlar diyorum bir yandan da açılış o zaman şimdiden eleman alıp her şeyi hazır etmeleri gerek diyorum. Moraller sıfırın altına iniyor.

Şimdi yine arayan olmazsa öğleden sonra yine ben mi arayayım?
İk bir şeyi sallanıyor, ben de o izlenimi bıraktı. Bu kadar sık ararsam birşey olur mu?
Tekrar ararsam artık sonuç istiyorum gibi şeyler söylersem ne olur?

Bu kez olacak gibiydi yine olmuyor :((((

 
Arama başka yerlere bakıver. Moralini de yüksek tut. Gelir geçer...


  • malheiros  (04.03.19 11:42:00) 
Hocam başka yerlere de bakıyorum ama yok yani henüz görüşme durumu bile olmuyor aylardır iş arıyorum.


  • zaman  (04.03.19 11:42:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.