[]

Uyusturucu karsiti slogan

Allahini seven üstüme slogan atsın. 6. sınıf ortaokul din odevi. Afiş yapılacak. Beynim durdu yardım pilis.




 
allahı ayık kafayla severseniz daha çok sevap işlersiniz


  • nahtoderfahrung  (03.03.19 21:24:58) 
Evet ufaklığın ama cadı beni sıkıştırıyor. :) Anne bulamadım diye.

Kendine şans tanıması lazım kötü de olsa birşeyler bulmalı ama anlamıyor. Zor çocuk zor.

Yapmayin çocuk :))))
  • old possum  (03.03.19 21:25:56) 
Aha buldu. Bedenin sana emanet onu korumak bir ibadet"


  • old possum  (03.03.19 21:29:52) 
yapmıyoz abla zaten çocuk. biz yapsak sizinkilerin hazırcılığından bizimkiler kötü etkilenecek çünkü. kusura bakma da öyle yani. neden bu veliler toplanıp öğretmene bişey demiyolar, oturup kuzu kuzu hepiniz her akşamınızı çocuğun ödevlerine harcıyorsunuz ben de onu anlamıyorum. neyse kolay gelsin ne diyim.

din ödevi. uyuşturucu. hımm.

"UYUŞTURUCU KULLANANI ALLAH SEVMEZ"

edit: eee hepimizden güzelini bulmuş işte bak isteyince oluyomuş.
  • windows95  (03.03.19 21:32:13 ~ 21:33:09) 
Iyyekannabinoid ve iyyakekokain.


  • katil usak  (03.03.19 21:40:27) 
bağımlı olma, akıllı ol
bedenine zarar verme, kendine zaman ver

  • bazenuyur  (03.03.19 21:47:44) 
Yemin ediyorum tekrar ortaokul okuyorum. Ben de bıktım. Benim anam babam bana hiç yardım etmedi. Mecbur birakiliyoruz gercekten. Ben ödev verilmesine bile karşıyım Aslında yalnızca araştırma ödevi olsa yeter.

Ama öyle hırslı veliler var ki evlerden ırak.
  • old possum  (03.03.19 21:54:00) 
abla örtmene gidip "bunları çocuk değil biz yapıyoruz siz de biliyorsunuz, bunları eve vermek yerine okulda etkinlik halinde öğretseniz olmaz mı" denemez mi mesela? bilemiyorum yani bunlar okul okuyorsa bizim okuduğumuz okul değil miydi. başarı oranları da ortada olmasa dicez ki müfredat gelişti güzelleşti. o da yok.

onun dışında ortaokul notunun bir şeye etki ettiği var mı? örtmen hanım siz cevaplayın cidden merak ettim. şimdi benim çocuğum olsa ve bu antin kuntin şeyleri hiç yapmasa kalkıp 1 vermezsin herhalde değil mi? en fazla 5 alacağına 4 alır derslerine genel olarak çalışıyorsa. yanılıyor muyum?

hırslı veliler de tembel çocuk yetiştiriyor sonuçta. sınavda en çok tökezleyenler de eminim onların çocuklarıdır.
  • windows95  (03.03.19 22:08:02 ~ 22:08:22) 
Hocamız Adana'daki tarlalarda başlayıp İzmir'deki gece kulüplerinde sona eren bir sınıf gezisi duzenlemeliydi. Böyle baştan savma ödevlerle olmaz.


  • katil usak  (03.03.19 22:11:30) 
hocaanım ben ödeve karşı değilim. sen matematikçiymişsin herhalde gidip çocuklara cahit arf maketi yaptırmıyosundur. normal çözmeli mözmeli ödev veriyosundur. (dimi?) benim gıcık olduğum böyle kesmeli biçmeli bir de böyle slogan bulmalı şeyler. el kadar çocuğun edebi bilgisi ne ki böyle büyük bir sorumluluk verilsin. kafa yanıyor sonra.

anlatırken aklıma geldi. öğrenim hayatım boyunca tek saçma ödevim edebiyat öğretmenimin verdiği "şiir yazın" ödeviydi. millet pastorik epik falan takılırken ben hocaya hiciv yazmıştım, rap de diyebiliriz tabiğğ ehehe. sonra yok efendim "bazı arkadaşlar çok yanlış anlamış ödevi". yazdığım şiirde de belirttiğim gibi:

şair olmayandan şiir beklemek
öküz altında buzağı aramaktır
yağdı yağmur çaktı şimşek
benden de şair oldu kekelek
  • windows95  (03.03.19 22:23:45) 
(Bkz: Din milletlerin afyonudur)
Resmen fatality

  • neysene  (03.03.19 22:26:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.