[]

paranoyak miyim?

ara ara ülke gündemini takip ederken, ufak tefek gibi görünen olayların aslında arkasında başka bir sey olacagini, herseyin bu kadar tesadüfi olamayacagini düsünüyorum. görünen olayların arkasında bizim hic anlayamadigimiz dümenler döndügünü ve gercekten de at izinin it izine karıstigini, politikada kimin iyi adam kimin kötü adam oldugunu bilemeyecegimizi düsünüyorum. paranoyak miyim, kafayi mi yiyorum yavas yavas, yoksa benim gibi hisseden başkaları var mi?




 
Siyaseti çözmüşün


  • her gece aç  (02.03.19 03:12:57) 
değilsin ama olabilirsin.
spesifik olarak sadece politika siyaset için böyle düşünüyorsan sıkı tı yok.
ama özel hayatına da sirayet ediyorsa belki sıkıntı olabilir.
  • oglenamazinimuteakip  (02.03.19 03:19:28) 
Bence aksini düşünmek salaklık.


  •   (02.03.19 06:39:45) 
Abartilmadigi surece bence sorun yok. Ornegin kuzenimi ornek vereyim. Koyu comar. Gecen aylarda isten cikarildi. Kucuk bir kizi var. Ancak tek muhabbeti yillardir, Amerikali birkac Yahudi'nin dunyani yonetirken ulkemizdeki her seyin sorumlusu olmasi konusu. Bir de holigan. Tuttugu takim yenilince bile olayi ABD'ye Israil'e bagliyor. Aslinda Almanya izin vermemis. Yoksa UEFA'ya cikacaklarmis... kisacasi suphe ile akilsizlik arasinda cizgi var. Bir miktar suphe belki de gerekli ama cizgiyi asmadan.


  • howfaristhesky  (02.03.19 09:12:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.