[]

cimerden yanıt kaç gunde gelilir?

Valiliğe gitmiş şikayetim. En son da içişlerine ve orada kalmış. Oturup gulmuşler midir? Komşu gürültüsünden dolayı evde oturamıyoruz demiştim.

Cevap geliyor mu?


 
şikayetin cimer yetki alanında mı?

gürültüye cimer ne yapsın? ha sen asıl şikayet etmen gereken yere şikayetini yaptın ama oradaki görevli ilgilenmedi ise o ilgilenmeyeni şikayet edebilirsin belki.

komşuyu güürltü yapıyor diye cimere şikayet etmek garip geldi.
  • elorelia  (01.03.19 13:08:12) 
29
17
10
18
8
6
2
2
4

aşağı yukarı bu sürelerde cevap geldi.
  • dieselsingle2  (01.03.19 13:16:28) 
benim atanma ve sağlık bakanlığı ile bir mevzudan dolayı yaklaşık 15 gün içinde cevap gelmişti. eloria +1 bu arada.


  • doxanikee  (01.03.19 13:24:06) 
Komşu gürültüsüne CİMER ne yapsın ayol? Konu bakımından yetkisiz yere bir başvuru yapmışsınız sanki. Komşularınıza dava açın. Gürültü yapıncalar polis molis çağırıp tutanak tutturun. Ama en yüksek yere gideceğim diye AYM veya İHAM'a dava açmaya kalkmayın.


  • wish i could find a way to disappear  (02.03.19 01:36:34) 
Neden herkes hafife indirgiyor ki?ev içinde yaşayamıyoruz dedim. O zaman kimse ev almasın, medeni insanlar çadırda, medeni olmayan insanlar da apartmanda yaşasın. Polis suçüstü yakalayamadık dedi. 3. Kat nasıl yakalayacaklar? Videoya kaydediyorum ben de artık.


  • erkeğim  (02.03.19 09:29:16) 
@erkeğim Hafife indirgemek değil de her hukuki sorunu çözecek ayrı bir merci ve usul var. CİMER'in görevi özel kişiler arasındaki uyuşmazlıkları çözmek değil sanki, o işi mahkemeler yapar. Ama bakın polis çağırdım, geç geldi, bu yüzden de delil elde edemedim, iddialarımı ispatlayamıyorum, polis görevini yerine getirmiyor diye polisi şikayet edebilirsiniz. İdare polis teşkilatını düzeltmek için tedbir alır. Gelip komşularınızı evden atamaz. Polisin görmeden inanmam dediği şeye CİMER'de çalışanlar da inanmaz. Bir de dava açarsanız o kayıtlara itibar edilmeyebilir, çünkü o sesin komşularınızdan geldiği ne malum derler; siz delil olarak diğer komşularınızı tanık olarak göstermeye bakın.

İmza: Vaktiyle evin altındaki gürültü yapan kafeyi kapattırmak için her hafta belediyeye dilekçe yazanspor. Diğer komşular "yoo biz rahatsız olmuyoruz" dediği için işletme ruhsatlarını iptal ettiremedim.
  • wish i could find a way to disappear  (02.03.19 22:55:07) 
Cimer, şikayetlerinizi sizin yerinize ilgili kuruma iletiyor, görevi bu. Başvurunuzda sakınca yok. Cimer'e başvurarak doğru yaptınız. Artık kurumlardan gelecek cevapları bekleyeceksiniz. Kimse de gülmez. Muhtemelen İçişlerinden emniyet'e falan iletirler, polisler gelir kontrol için.

Şikayetiniz konuyla ilgilenecek son kuruma aktarıldıktan sonra, dilekçe hakkının kullanılmasına dair kanununa göre 30 gün içerisinde size dönecekler.
  • ofkeyle kalkanin yerine oturan yazar  (02.03.19 23:23:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.