[]

Spor - personal trainer sorusu

Fazla kilom yok, ama sağlık için ve formumu korumak için spor yapmak istiyorum. Zaman zaman spor salonlarına yazıldım, üyelik bitince bazen yeniledim bazen bıraktım. Ama hiç gitmemezlik yapmadım.
Şimdi farklı bi ülkedeyim ve bolca boş vaktim var, hava da her zaman koşmaya yürüyüşe müsait olmuyor. Eve yakın bi salon buldum yazılayım diye deneme seansına geldim. Şöyle ki hoca sürekli odasında, bişey sormak istersek geliyor vs. ama siz bize program vermeyecek misiniz, buradaki insanlar kendikendilerine mi çalışıyorlar dedim, personal trainer isterseniz şu numarayla görüşebilirsiniz bi arkadaş ilgileniyor falan dedi ama üyelikten daha fazla ekstra ödeme istiyor arkadaş 3 gün için. 20 günlük falan da var tabi onların fiyatı daha fazla.
Burdan başka eve yakın salon yok, ben yürüme mesafesinde istiyorum.
Üyelerden biriyle konuştum aylık 3binTL civarı ödeme yaparak internetten kendisine trainer bulmuş onun programını yapıyomuş.
Ben napıyım sizce? Hiç personal trainer ihtiyacı hissetmemiştim hep hocalarla iyi iletişim kurup istediğim kadar bilgi alıyodum. Burda pek mümkün görünmüyor.
Siz nasıl çalışıyosunuz?

 
İnternet bu konuda derya deniz. Youtube’da onlarca iyi kanal var.

Eğer disiplinli bi insansan, bence boşa para vermene gerek yok. Kendi kendini keşfedeceksin. Özel hoca sana ekstra bi şey vermez. Bu işler öğrencide biter.

Okul örneğini düşün. Aynı hocanın bi öğrencisi üniversiteyi bile kazanamazken diğeri derece yapabiliyo.
  • (s)AINT  (28.02.19 21:50:10 ~ 21:52:07) 
3 bin ? Bence sizle dalga geçmişler, nette bir çok program var. 5*5 size göre. Yavaş artır ağırlıkları kolay gelsin


  • Fritz-X  (28.02.19 21:51:41) 
Yurtdisinda bu fiyatlar olagandir. Barfix, sinav, mekik kosu ile basla. Alternatif hareketlerle kendini hafifce zorla.bu kadar.


  • tunaktunaktun  (28.02.19 22:56:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.