[]

Yeni flashımdan dosyalar uçtu gitti, neden? bi bakın :(

Özene bözene scandisk ixpand 64fb aldım, iphone da takılıyo.
daha bismillah telefondan attım dosyları. Bilgisayarda da açtım orda duruyodu.
Sonra baskıcıya gittim, orda bi dosya kopyaladı adam.
Eve geldim dpsyalar gitmiş.

Noldu böyle, dünyanın paraını verdim. Acaba yanlışlıkla adam mı sildi kesti yoksa virüs vardı da onda, bana geçip dosyları mı yedi?

Bir de o dosyalar nerdedir, önemli fotolarım vardı. buhar oldu amk.

Gözüm doldu sinirdem ve üzüntüden

 
Adam silmiş olabilir ya da virüs girmiş de olabilir dediğin gibi. Virüs taraması yap. Bir de bazı virüsler flash’taki klasörleri gizliyor. Onu da bir araştırıver. Bizim okuldaki tüm bilgisayarlarda bu virüs var. Kim usb’sini taksa içeriği görmez oluyor :)


  • cemallamec  (28.02.19 20:04:37) 
usb dolu görünüyor fakat dosyalar görünnmüyorsa usb içine gir arama kısmına * yaz enter yap.


  • blue eyes white dragon  (28.02.19 21:16:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.