[]

fotoğrafsız kaza tutanağı

arkadaşlar günaydın,

geçenlerde şirket aracıyla ufak bir kaza yaptım, lastik yarıldı ve çamurluk ezildi. olayın sıcaklığından ve lastik inmeden yokuştan çıkmak için fotoğraf çekemedim. aracı kaskodan yaptıracağız, servise verirken fotoğraf olmaması sıkıntı yaratır mı?

edit: kazayı tek başıma yaptım, karşı taraf yok.

 
muhtemelen beyan yetecektir.


  • kisa  (28.02.19 10:05:53) 
fotoğraf isterler de servise vermeden önce git bi yerde yeni kaza yapmış gibi fotoğraf çek, nereden anlayacaklar fotoğrafın tarihini. daha önce bu şekilde yaptık çünkü biz de.


  • elorelia  (28.02.19 10:06:57) 
@elo ya işte onu yapayım diye düşünüyorum.


  • mattiadestro  (28.02.19 10:15:24) 
servis ile görüş. fotoğraflar eski telefonumda kalmış vs gibi bi yalan uydurup fotoğrafsız olmaz mı de. yok illa lazım derlerse aracı uygun bi yerde kaza ile aynı pozisyona getir ve çek fotoğrafları.

iki kere yaptık biz bunu. övünmüyorum ama el mahkum.

çekilen fotoğraf email ile direkt attach edip gönderilirse fotoğraf içinde gps açıksa çekilen konum, tarih gibi bilgilerin göründüğüne, vatsaptan gönderildiğinde ise bu bilgilerin gizlendiğine dair mesaj geldi.

biz fotoğrafları kazanın birinde mail ile göndermişiz şimdi baktım. ama yine bilginiz olsun.
  • elorelia  (28.02.19 10:18:42 ~ 10:55:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.