[]

Evde aslan beslenir mi?

her gün düzenli olarak et versek. hiç aç bırakmasak yine de saldırırlar mı acaba büyüdüklerinde?




 
ruslar ve araplar besliyor videolarda görüyorum demek ki olabiliyor.


  • killerbee  (27.02.19 23:43:02) 
yestiskin bir aslan ac olmasa da gergin oldugunda bile saldirir. ama bir ejderhayi bile yavruyken alip buyutursen saldirmaz.


  • the wizard  (27.02.19 23:44:07) 
benim okuduğum 4 veya 5. nesil evcil olması gerekiyormuş aslanın
birde küçükken özel bir önem vermek gerekiyormuş kokulara alışması için.
www.youtube.com
  • dedim dedim de kime dedim  (28.02.19 00:02:09) 
Tehlikeli olur. Hiç hayvanat bahçesinde falan gördün mü bilmiyorum ama aslan dediğin hayvanın kolu(dişi üstelik) Roberto Carlos'un bacağından daha kaslı. Hayvan tek şaplak ile bir insanı ağır yaralayacak güce sahip.

Evde kediyle oynarken bazen bir anda ısırabiliyor, cırmık atabiliyor. Düşün koynuna girip mırlayan hayvan böyle birden kafa gidip dalabilirken, aslan ne yapmaz.

Yukarda biri demiş Ruslar ve Araplar diye. Dünya'nın en spastik iki toplumu bunlar zaten. Rusların ve Arapların internetteki videolarını izle anlarsın ne kadar gerizekalı olduklarını ve ne kadar bok yoluna saçma sapan ölüp gittiklerini.
  • bos gezenin bos ustasi  (28.02.19 00:19:11) 
Ev kedisi bile saldiriyor, gucu yetmediginden geri duruyor. Aslan niye saldirmasin.


  • acemi  (28.02.19 01:11:06) 
John Rendall ve arkadaşı beslemişti. Hatta ünlü bir videosu var. Doğaya bıraktıklarından 1 yıl sonra ziyarete gidiyorlardı ve hayvan deli gibi mutlu olup atlıyordu adamların üstüne.

İnsan "Evet, beslenir ki bu." demek istiyor ama orantısız gücü ve refleksif durumları es geçmemek lazım.
  • landho  (28.02.19 01:48:16) 
Aslan gerçekten tek pençe darbesiyle insanı öldürebilecek ya da ağır yaralayabilecek kuvvette bir hayvan. Pençeleri çok büyük ve tırnakları çok keskin. Sen bilmeden yanlış bir şey yaparsın, bir tane kapatır, geçmiş olsun. Köpeğin kuyruğuna bastığın zaman hayvanın kesik kesik havlayıp büzüştüğü, kaçtığı gibi tepki vermez yani aslan. Vahşi hayvan. Ne yaparsan yap.


  • Boğazlıkazak  (28.02.19 09:57:59) 
evde leopar besleyen arkadaşım vardı. şaka yapmıyorum. kendisi rus idi.


  • kablelvuku  (28.02.19 10:05:16) 
@bos gezenin +1


  • chitosan  (28.02.19 12:23:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.