[]

Almanya Vize Başvurusu

Kritik bi sorunum var :(


Şimdi benim 16 Mart tarihinde Almanya uçuşum var, öncesinde almış olduğum Shengen vizemin bitiş tarihi de 12 Mart. Haliyle yeni bir randevu oluşturdum hemen, 4 Mart tarihli.

Ama sanki geç gibi geldi bu randevu bana, Almanya uçuşuma epey az kaldığı için panik yaptım. Az önce baktım Idata'nın sitesinde 1 Mart tarihli başka bir rezervasyon var; hemen yapıştırdım :)

"İşlem tamamlandı" yazan son evrakta tarih 1 Mart görünmekte fakat dökümanı indirince bi de baktım 5 Mart diyor! Hemen sitelerine girip sorgulama yaptım: hakikaten de 5 Mart olarak değiştirmiş görünüyorum tarihi. Böyle bişey nasıl olur? :((

Başına daha önce gelen oldu mu? Ben 1 Mart sabahı gitsem sıraya girsem (randevusuz) alma ihtimalleri var mı?

 
başıma böyle bir şey gelmedi fakat ben randevulu olarak gittiğimde pek çok randevusuz başvuru vardı aynı anda. izmir idata için konuşuyorum.


  • akan dame  (27.02.19 23:40:11) 
İzmir ve harbiye’de Randevusuz da aldıklarını belirttiler. Dün akşam sistemde sorun varmış, pnr numaramı da kabul etmiyor. Oluyomuş öyle arada :)


  • bfm  (28.02.19 10:46:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.