[]

evde kediyi izlemek için kamera

Geçenlerde birinde gördüm, telefonundan evdeki köpeğini izliyordu. Sağa sola hareket ettirebiliyor, hatta seslenebiliyor kamera aracılığıyla.
Bende kedi için almak istiyorum. Bu kameraların özel bir adı var mı? Tavsiye edeceğiniz bi marka model var mı?



 
IP Kamera diye biliyorum.


  • gozyakansakiz  (27.02.19 22:00:16) 
Denemedim; ama bir ara ben de kedimi izlemeyi düşünmüştüm. Şöyle bir şey bulmuştum, belki işinize yarar:

urun.gittigidiyor.com
  • siyah noktali film  (27.02.19 22:04:37) 
survelliance kamera olarak geciyor sanırım. ayrıca athome diye bir uygulamayla bilgisayarınızı ya da telefonunuzu kamera olarak kullanabiliyorsunuz belirli aralıklarla kayıt alıyor, görüs acısında hareket olunca bildirim geliyor,seslebiliyosunuz vs. ben kedilerimi bu uygulamayla izliyordum ama hareket ettiremiyorsunuz tabi.


  • tmm  (27.02.19 22:12:42) 
bende bu var: tr.gearbest.com

dediğiniz tüm işleri yapıyor. ek olarak önünden bir şey geçince mobilden uyarı veriyor.
  • bisorumvargaliba  (28.02.19 01:18:15 ~ 01:19:22) 
Gearbest'ten Xiaomi home hub ve 360 kamera (yine Xiaomi tabii) alın. İstediklerinizi yapabilen, başarılı bir cihaz. Hub sayesinde daha sonra Xiaomi'ye ait başka cihazlar da alabilirsiniz (benim de kullandığım alarm sensörleri, akıllı ampuller vb).


  • orient blue  (28.02.19 01:58:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.