[]

YouMeHer tadında ilişkiler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Daha önce burada YouMeHer dizisini izlediniz mi diye sormuştum.

İzlemeyenler için, evli bir çift kendilerinden daha genç bir hanımefendiyle tanışıyor ve aşık oluyor. Evet, karı ve koca ayrı ayrı bu genç hanıma aşık oluyor. Bu genç hanım da ikisine birden aşık oluyor.

Bunun neticesinde 3lü bir ilişki biçimine geçiyorlar ve birlikte yaşamaya başlıyorlar.

Amerikan taşrasında epey tantana oluyor. Efendim çocuklarımızın ahlakını bozuyorsundan, bu nebçim şey siz nasıl insanlarsınız—a kadar epeyce gürültü.

Neticede önce yakın çevreleri, sonra aileleri kabul ediyor.

Ama internetlerden gördüğüm kadarıyla bu dizinin Netflix'te yayınlanması bile epey ses getirmiş, tepki gösterenler çok olmuş.

Peki siz ne düşünüyorsunuz? Böyle bir ilişki içinde kendinizi hayal edebiliyor musunuz? Ya da çevrenizde böyle bir ilişki olsa nasıl tepki verirsiniz?

 
kendimi boyle bir iliski icerisinde goremiyorum ama yapani da cok tuhaf bulmam, tek kisiye asik olanlarin yedigi haltlari goruyoruz sonucta, uc kisinin birbirine asik olup birlikte ve mutlu yasamasi fikri alisilmisin disinda olsa da cok tuhaf, "ohaaaa"lik gelmiyor. hayirli isler deyip gecerim.


  • der meister  (27.02.19 20:27:04) 
Kıskançlık kendini gösterecektir. Bu tür bir ikişki yaşanırsa üç kişinin de sıfır kıskançlığa sahip olması gerekir. İşte bizimkilerin yaptığı kuma olayını millet biraz daha değiştirip öyle gösteriyor. Kuma ne kadar mantıklıysa bu da o kadar mantıklı.


  • cemallamec  (27.02.19 20:36:27) 
bir insanın aynı anda iki kişiye aşık olması durumu benim için bir "bozukluk" belirtisi.

aslında aşk denilen şey tam da böyle bir giriftliğe sebep olacak saçmalıkta bir kavram ama aşk aşk diye tutturanlar bunu kabul etmiyor. benim için sıkıntılı olan durum ise bir insanın aynı anda iki farklı kişiye aynı şeyleri hissedebileceğini sanacak kadar kendinden ve gerçeklikten kopuk olması. aynı anda iki farklı kişiye aşığım diyen bir insanı ciddiye alamam ben, 4. sınıfa giden bir bebe ile aynı kefededir.

bahsettiğin örneği ilk defa duydum ama böyle bir şey olacaksa olabilecek en mantıklı şekli herkesin birbirine aşık olması olurdu. kimse kimseyi kandırmıyor, herkes durumun farkında ve kendilerince mutlu. bizim gibilere bok yemek düşerdi, o yüzden olumsuz tepki vermezdim.
  • Jux  (27.02.19 20:36:30) 
kendimi hayal edemiyorum.
olursa da umursamam, 3 yıl new york civarında yaşadım neler gördüm neler.

  • cedex  (27.02.19 20:45:16) 
ben threesome olarak düşünüyorum ve varım diyorum.


  • datnet  (28.02.19 15:53:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.