[]

Sabiha Gökçen’den Bağcılar’a

Gece 22.30’da uçağım iniyor. Bu saatlerde Bağcılar’a neyle nasıl gidebilirim?
Bir de gece 12’de tek başına bir kadının dolanması sıkıntılı bir yer midir? Güvenilir bir otel tavsiyesine de açığım..



 
yani öyle bir yer söyledin ki. orda metrobüs durağında tinerciler gencecik bir adamı bıçaklayıp öldürmüşlerdi gece vakti. havataşla kadıköye gel bence, bir geceyi orda geçir. sabah bağcılara git nereye gideceksen. kadıköy merkezde zilyon tane otel var uygulamalardan bulursun zaten. bağcılarda işini gündüz vakti hallet sonra.


  • windows95  (27.02.19 20:31:06 ~ 20:31:45) 
yani ayıp olmasın ama dötünü keserler. bence de başka yerde kalıp sabah git o lanetli yere. otel için grupanya'dan bakabilirsin uygun fiyatlı seçeneklere


  • prasinos  (27.02.19 20:35:32) 
Oo saatte Bağcılar'a gitmeyin, sabah halledin işinizi. Bağcılar'da ilgilendiğiniz birisi varsa o gelsin yanınıza, Kadıköy'de kalın +1.
Gece Kadıköy'de başınıza bişey gelmez, zaten mekanlar da kapanır, millet dağılır.

  • taurina  (27.02.19 21:04:21) 
Valla o bolgede calisan biri olarak abartisiz soyleyim o saatte tek yontem sabihadan ucaga binip ahl'ye inmek. Biraz yukarsi bagcilar :)

Ya da 16s ile unalan(16s gece var mi bilmiyorum), oradan metrobusle yenibosna, oradan 25-30 lira taksiyle bagcilar.
2 saati rahat gecer.

Gunduz gidersen bir sekilde kartal metro, orada ayrilikcesmede in marmaray, marmaraydan yenikapida in bagcilar metrosu. Bu da 3 saat surer.
  • acemi  (28.02.19 00:29:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.