[]

atış yaparken kullanılan kulaklık

Tüm kulağı kavrayıp, ses geçirmeyecek ucuz kulaklık var mı? kulağımın içine bir şey sokmak istemiyorum, başım dönüyor nedense.




 
3M Peltor 3


  • bos gezenin bos ustasi  (27.02.19 15:34:25) 
Hocam sen tamam gürültüden rahatsız oluyorsun onda sana %100 hak veriyorum ama sanki Vertigo ya da o tarz bi durumun da var gibi? Baş dönmesi gibi hisleri çok yaşiyosun sanirim. Bi nöroloji doktoruna gitsen mi acaba?


  • nundu  (27.02.19 15:37:20) 
baş dönme sorunum hiç yok, olmadı da. kulağımın içine bir şey sokmak rahatsız ediyor sadece. Üst kattakiler zıplayınca midem bulanıyor demiştim, onla karıştırdınız herhalde.


  • erkeğim  (27.02.19 15:50:57) 
Olabilir evet ama ev sallaniyo falan dediniz ya, koca bina sallanmiyodur bence, öyle hissediyosunuzdur ondan da demiştim biraz


  • nundu  (27.02.19 16:19:13) 
Yok, hocam eski bina. Çocuk annesiyle ve babasıyla koşuşturmaca oynadığı zaman sallanıyor. Laptopun kapağı sarsılıyor.


  • erkeğim  (27.02.19 16:27:38) 
Sıklıkla atış yapan biri olarak zaten kesinlikle kulak için kullanmayın derim. Eğer sadece atış için alacaksanız 2. el bir ürün işinizi görür.


  • synax  (27.02.19 16:39:53) 
Synax, ben komşu gürültüsünden rahatsızım. Ona çare olmaz mı? Ne tavsiye edersiniz hocam?


  • erkeğim  (27.02.19 16:46:41) 
Yahu o kulaklıklar senin rahatsız olmaman için değil. Kulağına zarar verecek sesleri absorbe edip zarar vermeyecek şekilde duy diye yapılıyor.

Gürültü engelleme özelliği olan müzik kulaklıklarında bir şeyler dinlersen duymazsın.
  • bos gezenin bos ustasi  (27.02.19 19:17:43) 
Benim işitme sorunum var. Müzik dinlersem daha da artıyor işitme kaybım. Hoş, usttekileri duymam tam sağır olunca ama şu an kulaklarıma ihtiyacım var.

Ben bunlar kulağı kapatıyor, ses gitmiyor diye düşünmüştüm.
  • erkeğim  (27.02.19 19:23:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.