[]

Youtube'da 3d cocuk animasyonlari isi tutar mi bu saatten sonra?

Izlenme sayıları korkunc olanlar var 30-40 milyon, 60milyon olani da var.
Video basi 1milyona her turlu raziyim ben:)



 
abi tutmayacak bişey yok bence bu saatten sonra. al rapin tekrar ne çeşitte nerelere geldiğini gördün. günümüzde bir şey için bitti demek çok yanlış.

güzel hamlelerle bi nokta yakalarsın belki, iş tahayyül bile edemeyeceğin noktalara gelebilir.

neden olmasın.
  • baharat  (27.02.19 12:04:52) 
Tutabilir tabii, neden tutmasın? Sektör aç, sektör hızlı tüketiyor, sektör süreklilik arıyor. Yardır gitsin. Ben de 3-5 aya açmış olacağım çocuklar için ama 2d.


  • reyals  (27.02.19 13:27:28) 
Bu saatten sonra dedigim, alip basini gitmis bir suru kanal var çocuklar icin icerik yapan. Rakipler zaten domine etmis ortaligi coktan. Aradan siyrilabilme ihtimali uzerine dusundum.


  • stavro  (27.02.19 21:43:15) 
çocuklara yapılacak içerik çok acayip, bilinçli şekilde istemese bile youtube sıradan getirip önüne koyarsa deli izlenmeler elde edebilirsin.

Fakat bu tür kanallarda bence önemli olan deneme limitin/azmin ne kadar, 3 ay haftada 1-2 video koydun tutmadı çok gelişmedi, 6 ay yaptın, 1 yıl yaptın... animasyonları sen mi yapacaksın ekibin mi var bilmiyorum sonuçta para ve/veya zaman gidecek. Ne zaman ne kadar olmalı ki bırakma? Çünkü bu tür şeyleri çok araştırmadım ama keşfedilmen ve her yere yayılman baya uzun zaman alabilir. Ama büyüme exponential oluyor yani başta 1000 kişi, sonra 2000, sonra 4000 8000 16000 derken bir bakmışsın çok daha kısa sürede milyonlara ulaşmışsın. Biraz da şans işi ama.

Bu arada ben ingilizce içerik üretmek istiyorum. Hem çok daha büyük bir kitleye izletebiliyorsun (tabii aksan vs. sıkıntısı olmayacak) hem de izleme başına kazanç çok daha iyi.
  • nhk ni youkosu  (27.02.19 23:20:10 ~ 23:20:45) 
@nhk

İçeriği ben de ingilizce dusundum direkt. Daha avantajli vr potansiyeli yuksek oldugu icin. Ayni icerikleri farklı kanalda esktradan turkce olarak sunmak da aklima geldi ama oncelik ingilizce.
Ne kadar bikmadan devam ettirim bilmiyorum ama bir yerden baslayip deneyecegim.
Kendim yapacagim. Coluk cocuk icerikleri cok kompleks seyler gerektirmiyor. Saga sola hareket eden arabalar, figurler vs.
  • stavro  (28.02.19 15:14:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.