[]

sigorta atması

arkadaşlar akşam fırında yemek yaparken sigorta attı dedim olabilir, fırını tekrar taktım bir süre sonra tekrar attı. fırın eski olduğundan bozulmuş olabilir dedim. bir diğer ihtimal sigortayla ilgili olabileceğini düşünüp kettle taktım ancak sigorta atmadı sadece ufak birkaç çıtırtı sesi geldi sigortadan yaklaşınca. akşam tekrar kettle taktığımda sigortadaki cızırtının devam ettiğini ve çakmak çakıldığındaki gibi bir ışık gördüm. ancak sigorta atmadı. şimdi sıkıntı fırında mı sigortada mı sizce?




 
Sigorta mı attı kaçak akım rolesi mi? Atan şey üzerinde buton olan ise kaçak var demektir, fırının içine su falan dökülmüş olabili.


  • goodz  (26.02.19 23:07:03) 
@goodz

hocam fırını odada taktım biraz önce problem olmadı ancak mutfaktaki prizlere çamaşır makinesi takınca bildiğin kıvılcım çıkıyor evin sigortasından. sadece mutfakta var bu durum diğer odalarda yok
  • tantunizade murat efendi  (26.02.19 23:17:38) 
uzman değilim ama evin sigortasında sorun var gibi duruyor, aksi halde kettle'ın sorunsuz çalışması ve fırının sorun çıkarması gerekirdi. daha fazla oynamadan bir elektrikçi çağırsanız iyi olur bence


  • s0phiesw0rld  (26.02.19 23:35:47) 
Sigortada veya kablolamada sorun var. Yüksek akım çektiği zaman kablo kalitesizse veya sigortaya girdiği yerde incelme/temassızlık vs varsa atlama yapar ısınır. Isınınca da sigorta atar.

Dikkatli ol evi yakma ihtimalin var, elektrikçi çağır veya sigortayı değiştir öyle dene. Yalnız aynı amperde sigorta tak. Eğer gene alev atma, cızırtı, sigorta atması yaşarsan kablolamada problem var demektir. Takip yaparsın bulmak için.
  • bos gezenin bos ustasi  (26.02.19 23:47:16) 
sıgortayı degıstır.Sıgortadakı ve prızdekı kabloları baglantıları kontrol et.Gevsekse sık.


  • turkuaz  (27.02.19 00:30:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.