[]

İnsanlarla samimiyet kurmak

Bunu sanırım yapamıyorum. Arkadaş olsak bile en sevdiği kişi değilim kimsenjn. Zira yemeğe gidince falan geriliyorum hep bir mesafe olsun istiyorum. Son zamanlarda içten davrandığım kişilerin kahpeligi de bu tutumumu pekiştiriyor. Yani şöyle diyim milleti arayan halini hatrını soran doğum gününü kutlayan biri olamadım hiç. Siz nasılsınız bana ben hariç herkes inananlarla sürekli etkileşim halinde gibi geliyor.




 
Ben de böyleyim yalnız değilsin.


  • yazgisiz infaz  (26.02.19 20:43:07) 
ben de böyleyim. bazen böyle olmasın istiyorum.

ikili ilişkilerde paylaşılan özel konular arttıkca yakınlığın arttığına dair bir şey okumuştum. işte ne bileyim, birine bir zaafını anlatmak gibi.
  • yuvarlanantencereninkapagi  (26.02.19 21:24:31) 
+1 ... dogum gunu falan samimi ve dogal gelmiyor. Yalniz, yazdiklarinda kahpelik gecen cumle, ayri bir duyuruyu hakediyor gibi :)


  • tunaktunaktun  (26.02.19 23:28:15) 
Ben de böyleyim. Toplumda genel olarak bahsettiğin beklentiler herkeste olduğu için bu durum insana kendini tuhaf hissettiriyor ve kabullenmesi de zaman alıyor. Hala daha neden böyleyim, keşke böyle olmasaydım diye kendimi sorguluyorum.


  • jacque  (28.02.19 09:56:54) 
@jacque ortama göre değişiyor aslında. Ama insanlar sürekli yılışıklaşma sürecinde


  • her gece aç  (28.02.19 16:40:28) 
benim çok yakın olduğum çok sevdiğim insanlar var. her derdimi paylaşırım ve çok da rahatlarım. ama sonra bunu arkandan dedi-kodu yapacaklarsa temkinli olmalısın. ama samimi biriyse bu terapiden daha değerli. dedğim gibi kaliteli olmalı seni küçümsememeli. yoksa güvenin tamamen yerle bir olur. ha olmadı mı benim bir sürü kazık yediğim ahbaplarım oldu. iyisinden kötüsüne ayırt ediyorsun zamanla. deneme yanılmayla buluyorsun o insanı.


  • for day to break  (28.02.19 17:06:26) 
sen samimi olmak zorunda degilsin. karsindaki samimi davranirsa sen de muhtemelen acilirsin. samimiyet boyle gelisiyor biraz.

ben herkese samimi davranmiyorum. tanimadan etmeden bir insanin asagi yukari yaydigi frekansin benimkilerle uyusup uyusmadigini anlayabiliyorum. buna gore samimi davranip davranmamaya karar veriyorum.
  • Leonardo~Da~Vinci  (28.02.19 18:13:25 ~ 18:14:26) 
@leo hocam o herkesin yeni olduğu ortamlarda geçerli. Herkes samkmiyken sen böyle yapınca dışlanıyorsun


  • her gece aç  (28.02.19 21:05:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.