[]

Mühendislikte teorik eğitim
Merhabalar, sıradan bir üniversitede mühendislik okuyorum. Teorik derslere karşı ilgim çok az. Sizce teorik dersleri önemsemeyip(dersi geçmeye bakıp) pratik dersleri mi yönelmeliyim?
Bu şekilde ne kaybederim tecrübeleriniz nedir?
Şimdiden Teşekkürler.
Bu şekilde ne kaybederim tecrübeleriniz nedir?
Şimdiden Teşekkürler.

Universite okumadan muhendislik yapan kisi gibi olursun. Kopyala yapistir isi olur, dusunme isi de olmali egitimde
- Traveller
(26.02.19 20:26:43)

Teorik derslerin en önemli yanı ilerde ihtiyacınız olan bilgileri araştırıp anlayabilmenizi sağlaması. Teknoloji ve bilimin derya deniz olduğu bir dönemdeyiz. 4 senelik mühendislik eğitimi sizin hiçbir konuda uzmanlaşmanızı sağlamaz. Daha sonra çalıştığınız alana göre kendinizi geliştirebilmeniz için gereken temel donanımı verir.
Sizin yaklaşımınız, ben notaları öğrenmeden gitar çalmak istiyorum, 3-4 tane akor ezberleyip akdeniz akşamlarını çalayım oluyor.
Sizin yaklaşımınız, ben notaları öğrenmeden gitar çalmak istiyorum, 3-4 tane akor ezberleyip akdeniz akşamlarını çalayım oluyor.
- archmage mahmut
(26.02.19 21:44:15 ~ 22:47:29)

amele bekçisi oluyorsun öyle olunca
- argent dawn
(26.02.19 22:29:39)

teoriye ilgin olmadan pratiğe de ilgin olmayabilir, ben ikisinin beraber yürütülmesi taraftarıyım fakat malum, ders notlarıyla mühendislik bitiriliyor.
- ilkot
(26.02.19 23:06:34)

teorik bilgi olmadan pratik bir ise yaramaz. temel olmadan kat cikmaya benzer, yikilmaya mahkum.
- crucio
(27.02.19 01:19:44)

Yaparsın ama yaptığının ne olduğunu anlamazsın, biri sorunca anlatamazsin.
- dafaisss
(27.02.19 02:03:09)
1