[]

Cocacola'nin tadini duzeltmksler mi bana mi oyle geliyor?

Baska farkeden var mi? Uzun zamandir eski tadi yoktu normalde. Ama son 10 gun icinde ictigim 3 kolanin 3u de efsaneydi, the 90li yillardaki o Coca-Cola tadi vardi resmen. Benden baska var mi boyle bir sey farkeden?


Evet hala kola icenler var, yeminle nadiren iciyorum vurmayin.

 
Bazen kutuda iyisi denk geliyor. Ama eski asitli kola yok. Litrelikler şekerli su resmen. Almıyorum aylardır.


  • the coon  (26.02.19 14:46:43) 
Maksimum 1 ltlik alırım. Ben light tercih ediyorum çünkü tadı bence normalinden ve zerodan daha güzel. Ama dışarıda serinlemek için veya yemek yanına bir şeyler alacağım zaman "TENEKE" kutuda isterim. Onların çoğu zaman efsane oluyor tadı.


  • bir peynir kutusu kibrit  (26.02.19 14:49:05) 
Kutu tırt. Asıl efsaneler şişe kolalar. Siz şişe mi içtiniz?


  • caletti  (26.02.19 15:29:46) 
@caletti
Yik iste, 1.5lt ictim ilginc olan o. Normalde cam sisede bile eski tadi yok.
1.5lt lik siseden ictigim kola boğazımı tatli tatli yakti gayet bol asitli klasik klasik kola tadi aldim son ictikletimden.

Epeydir kutu-pet-cam farketmeksizin eski tadi yoktu.
  • stavro  (26.02.19 15:35:35) 
Abi kolayının belli içilme derecesi var. Kola donmadan hemen önce içilir. Buz gibi o kola boğazı yakar.

Muhtemelen içtiğin kola çok çok soğuktu.
  • caletti  (26.02.19 15:39:28) 
Abi sen bizi acemi mi sandin, sise/kutu elimi dondurmazsa icmem zaten ben kolayi:)
Yani diger degiskenler sabit iken yaptigim bir gozlem bu.

  • stavro  (26.02.19 16:40:58) 
bazı partilere şeker bazılarına fruktoz/glikoz şurubu koyuyorlar. üzerinde s varsa şeker koymuşlardır. onların tadı sahiden farklı. içindekiler kısmında yazıyor bu bilgi.


  • sutlu nescafe  (26.02.19 18:14:38) 
@Sutlu nescafe sayende yeni birsey öğrendim cok teşekkürler


  • mobydick  (26.02.19 18:55:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.