[]

Cilt Bakımı > Maske/Peeling Tavsiyesi

Çok çabuk yağlanmasına rağmen hassas bir cildim var. Temizlik ve nemlendirme için La Roche Posay'ın ürünlerini kullanıyorum ve genel olarak memnunum ama maske ve peeling konusunda pek istediğim gibi bir sürün bulamadım. Kullandıklarım ya yüzümü sivilce basmasına neden oldu (Clinique mesela) ya da hiçbir etkisi olmadı (Kiehl's, Darphin gibi). Hem yağlanma hem de ciltteki pütür pütür görüntüye karşı işe yarayan ürün tavsiyeniz olur mu?

(Not: Zeytinyağını limonla karıştırıp sürmek gibi yöntemlerden pek hoşlanmıyorum ve tercih etmiyorum)

Teşekkürler!

 
alıyorsun küçük bir sprey şişesi, dolduruyorsun içine sade soda,
akşamdan akşama güzelce yüzünün her tarafına sıkıyorsun, sakın silme bir kaç dakika sonra yüzün emecek sodayı,
yağlanma gidiyor, yüzün parlamıyor yağlı yağlı.
sonra teşekkür edersin
  • devorkinos  (26.02.19 13:07:13) 
Pürüz asitle gidiyor maalesef, biraz soyman lazım cildini ya cildiyeye git öyle bi ürün versin, differin jel gibi ya da The ordinary’nin asitli ürünlerine bakabilirsin pürüzlü yapıyı azaltmak için, hassas ciltler için de seçenekler vardı. Bi de dermalogica’nın mikro peeling’ini öve öve bitiremiyorlar ama ben denemedim.


  • ekaterina  (26.02.19 13:44:25) 
siyah maskeden memnunum. yuze surup kuruduktan sonra bant ceker gibi cekip atiyoruz. ustune de nemlendirici.


  • jimicik  (26.02.19 14:32:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.