[]

vodafone net in apartmanınıza kutu koyalım ısrarı

bir kaç ay önce apartmanımızın önünde kazı yapıldı fiber hat geçti vs. az önce yönetici aradı, vodafone netten gün aşırı ısrarla arayıp nolur apartmanınıza kutu koyalım diyorlarmış.

-herhangi bir ücret istemiyorlar.
-apartmanınızda şu kadar abone isteriz demiyorlar.
-herhangi bir taahüt vs. istemiyorlar
mış.


yöneticinin anlattığına göre hazır sizin orada altyapımız var ileride kullanmak isterseniz her şey hazır olsun kafasıyla ısrarla arıyorlarmış. potansiyel müşteri oluşturmaya çalışıyorlar yani.

bizim apartmanda fiber yok ama şu vdsl2 olayından var 70-80 mbit hız alıyoruz ortalama ve oldukça da başarılı açıkçası. o yüzden riske girilecek bir durum da yok ama opsiyon her zaman iyidir elbet.


şu yukarıda saydıkları şartlar gerçek midir? napak inanak mı yani? çektirek mi hattı? ister misiniz? tamam biz kutu koyduk diyip peşimizi bırakacaklar ve ilerleyen zamanlarda bir gün vodafone fiber'e geçmek istemezsek bir daha karşımıza çıkmayacaklar mı?

kaçırdığımız bir şey var mı kısacas?

 
koysunlar


  • müptezel dostoyevski  (25.02.19 21:11:25) 
Cesitlilik, tekeli kirar bu da sizin yarariniza. Bir gun kafaniz atar da servis saglayici degistirmek isterseniz hemen gecebilecek esnekliginiz olur.elbette koysunlar


  • lynda.com  (25.02.19 22:02:22) 
koymaları her türlü iyi olur. bunda şüpheye düşülecek bir şey görünmüyor. kutu koymalarının dezavantaj yarattığı bir konu var mı sizler için?


  • tukenmez adam  (25.02.19 23:52:53) 
bizim apartmana da superonline geldi. bir yamuklarını görmedik. dediğin gibi ücretsiz geldiler kurdular. eksi bir durum yok. sadece ilk kurulum yapıldıktan sonra bir süre rahatsız ettiler apartmanı. tarifemiz bu, paketimiz bu vs. 5-6 kere kapıya gelmişlerdir.


  • delidir yakalayin  (26.02.19 08:58:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.