[]

Kadınlar buna nasıl gülüyor?

m.youtube.com

Alenen aşağılama, cinsiyetçilik, ayrımcılık, şişmanlarla dalga geçme vb. yok mu? Ben mi abartıyorum?


 
Zamanlı link vermişim doğrusu şu olacak.

m.youtube.com
  • diffarentiationation  (25.02.19 18:17:28) 
Belki kadinlarin hepsi ayni degildir.


  • Traveller  (25.02.19 18:17:47) 
buna gülmek için erkek veya kadın mı olmak lazım? gayet de komik bi skeç. nerede eski tv yayınclıgı...


  • koela  (25.02.19 18:20:45) 
@koela, tek gecelik, ayıklamak gibi ifadeler var. Erkek halimle neden üstüme alınayım? Kadın olsam hoş karşılamazdım galiba.


  • diffarentiationation  (25.02.19 18:37:43) 
Selam. Biraz izledim. Bunun adı benim bildiğim kadarkıyla oyunculuk, tiyatro falan. Mesela ilginç bir bilgi: Kurtlar Vadisi’nde her bölümde ölen o kadar insan aslında ölmedi. Hayattalar. Hepsi rol icabıymış.


  • i ve been mistreated  (25.02.19 18:57:49) 
Aslında alenen playboy geçinenlerle alay ediyor bu skeç. Kadınların değil erkeklerin alınması gerekir burda :-) erkekleri aşağılıyor diye zorlama bir Red pillci geyiği bile yapılabilir :D


  • windows95  (25.02.19 19:05:08) 
aynen erkekleri asagiliyor.

Ayrica cem yilmaz dedigimiz adam en az 20 yildir erkekleri asagilayarak para kazaniyor.

Hayatin kendisinde cinsiyetcilik varsa sahnede de olacak tabi.
  • acemi  (25.02.19 19:20:49) 
evet dedigin her sey var. abartmiyorsun. recep ivedik denen filmde bunlarin birkac seviye sertini yapmislar, ulkenin en cok izlenen film serisini yapmislar. ve yapmaya da devam ediyorlar.
buna komedi diye isim vermisler.

bunlarin hepsi rol icabi. gercek degil. peki insanlar bunlari ornek alip gercek hayata yansitiyor mu? evet. oyuncular bundan sorumlu tutulabilir mi? hayir. birincisi bu kisiler eglence sektorunde. eglence sektorunun amaci insanlari eglendirmektir. baska bir sey degil. ikincisi, bu tur seylere gulmezsek onlar da yapmaz. yapsalar da satmayacagi icin yapmazlar. yani izleyiciler alenen aşağılamayi, cinsiyetçiligi, ayrımcılıgi, şişmanlarla dalga geçmeyi tesvik ediyor.

bu olumsuzlugu en aza indirgemek icin, toplum degistirmeniz lazim. bu da kolay kolay olacak bir sey degil.
  • Leonardo~Da~Vinci  (25.02.19 20:08:59) 
burda kadın ve erkekleri aşağılıyor, ikisi için de cinsiyetci bir tutum var. bunlara gulmezsek türkiye'deki bircok şeye gulemeyiz.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (25.02.19 23:42:26) 
2.40'a kadar izledim, gerçek komedi bu değil.
Dediğin konuları bilemem de bu seviyedeki esprilere kim gülüyor allasen.

  • dont eat me  (25.02.19 23:49:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.