[]

Diz ile ilgili uzmanlığı olan ortopedist uzmanı

Annemin kemoterapi döneminde yaşadığı bir sürü rahatsızlık oldu. Sonuncusu da dizleriyle alakalı olarak nüksetti. Yine aynı sebepten MR'a giremiyor kendisi, yani tam sebebini bulamıyor doktorlar ama kireçlenme olabilir dediler. Her ilacı kullanamıyor, midesi kemoterapide aldığı ilaçlardan dolayı çok hassas.
Kilo problemi vardı zaten, şimdi yürümesi merdiven çıkması da sorun olmaya başladı haliyle (doktor önermemiş) iyice hareketsizleşecek.

Doktorun harici olarak verdiği ilaca ek olarak ozon yağı aldım ben. Zararsız ve iyi geldiğini duyduğum için.

Doğru bir teşhis ve tedavi için iyi ve tecrübeli bir doktor arıyorum İstanbul'da. Babamın götürdüğü doktora pek güvenmedi kendisi, içi rahat değil anlayabiliyorum.

Sizin bildiğiniz iyi bir ortopedist var mı devlette ya da sgk geçen bir özel hastanede?

 
Seneler evvel ortopediste gitmiştim dizim için, Davut Yasmin idi adı. Eskiden Bölge hastanesindeydi şimdi nerede bilmiyorum ama çok iyi ve ilgili bir doktordur kendisi.


  • windows95  (25.02.19 17:22:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.