[]

Pubg silah

>>Pubg silahlarla ilgili bir sorum var. Hangi silahın daha iyi olduğunu nasıl anlıyoruz? İki silah var diyelim bizde,sonra bir eve giriyoruz orda başka silahlar var onları alıp almamak konusunda tereddüt ediyorum. Pompalı tüfek ve klasik tabancaları almıyorum tabi elimde taramalı varken de, yine de silahları ayırt etmenin kolay bir yolu var mı diye merak ettim. Şu silah varsa kesin al dediğiniz bir şeyler var mı?

Bir de bu yukardan paraşütle gelen silahlari almak istiyorum.O parsutleri bulmanın bir yolu var mı? Denk gelmiyorum nedense onlara bir türlü.


 
paraşüt=drop.

Dropları kovalamanız lazım, uçak sesi duyunca uçağı takip edip drop attığı yere doğru gitmeniz lazım. Yani hep havaya bakmak lazım.

Silah konusu muallak. Fakat ben akm görünce affetmiyorum. Dp-28 de iyi bir silah.

img.rankedboost.com
  • kablelvuku  (25.02.19 11:45:32) 
paraşüt cagırmak için isaret fisegi atman gerekli. ya işaret fisegi atacaksın yada drop dustugunde hızlı olup alacaksın


  • MiraTaurus  (25.02.19 11:51:16) 
Kalabalık yerlere düştüysek hemen bi shotgun alıyoruz. Çünkü insanlar henüz seviye 1 kask yelek bulumuşken fırsatı değerlendirip tek atıyoruz. Sağ çıktıysak m416, m16 ya da akm kapıyor varsa yanına keskin nişancı alıp yola çıkıyoruz(kar98-M24)

Kesin nişancılara 6-8x dürbün arıyoruz yoksa 4 takıp idare ediyoruz. M416 ve m16 ya 2-3x takıyoruz, akm ye holo ya da lazer takıyoruz. Akm ye holo-lazer takınca daha az sekiyor sanırım.

Dropları izliyoruz, nereye düştüyse gidip almaya çalışıyoruz. Arabayla gidip hemen alıp, ortamı hızlıca terketmek önemli.

*Ben bu taktiklerle ola ola Taç 1 oldum :D
  • eazy  (25.02.19 11:54:34 ~ 11:55:42) 
Uçak sesini duyduktan sonra drop'un doğrultusuna bakıyorsun üstten ve o sayıyı unutmuyorsun. Uzaktaysa çok uğraşmanı tavsiye etmem, ulaşabilecek gibiysen ve güzel bir dürbünün varsa pusmanı tavsiye ederim. Eğer herkesten önce yetişebileceğini düşünüyorsan da yardır.

Silah olarak da ben m416'yı tek geçerim ama başka bir arkadaş Akm sever falan, biraz değişken. Yine de hasar, geri tepme ve aksesuar çeşitliliğini düşününce kasadan çıkanlar harici en dengelisi m416. Değerleri çok merak ediyorsan pubg weapon stats diye aratabilirsin.
  • shangrilla  (25.02.19 13:22:00) 
Benim Assault / Sniper / SMG / Shotgun kategorilerinden favorilerim var.

Genelde Assault & Shotgun şeklinde kombinliyorum.
Sniper bulursam shotgun'ı atıyorum. Sniper & Assault veya SMG yapıyorum.
  • zombi  (25.02.19 16:13:21) 
menüde armory kısmında (envanterin solundaki sekme) silahları tek tek inceleyebiliyorsun.
Hasarları, sekme miktarları ve atış hızları gibi özellikleri gösteriyor. ilaveten eklentileri de üzerine takıp bu değerlerdeki değişimleri de gözlemleyebiliyorsun.
mermilerin milimetreleri var bir de, bu basitçe iyi bir ipucu verecektir oyun esnasında.
  • Etanglement  (27.05.19 18:13:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.