[]

Yatırım tavsiyesi kredi hk.

Merhaba nisan sonunda elimde 5000 euro + yaklaşık 1000 tl ekstradan para olacak. Hatta 7000 euro şuan var hesapta duruyor ama ulkeye dönene kadar harcamaların olacak burada. Bu para ile turkiyeye döndüğümde arabanın kredisini kapatmayı düşünüyorum. Şuan aylık ödemem 1000 tl olacak şekilde 20 ay 21. Ayda ise 32 bin tl. Yani toplamda 52 bin ödeme yapacağım. Nisan sonunda kapatırsam yaklaşık 35 bin ödeyerek krediyi komple kapatabilirim. Araba aldığım dönemde ufak taksitler ödemek çok işime gelmişti ama son taksit yaklaştıkça hazır da param varken ödesem mi diyorum. Toplamda şimdiye kadar 15 taksit ödemişim. Hatta direk ödeme planını yükleyeyim de daha mantıklı olsun. Sizce hangisi daha mantıklı. Bu arada arabanın şuan ki satış fiyatı 65 bin civarıdır ilk alırken 20000 de peşinat vermiştim. Şuan Türkiye de aldığım maaş ortalama 5500 6000 civarında. Yorumları buna göre yapabilirsiniz ekonomik durumu anlamak açısından. Siz olsanız ne yapardınız?
Teşekkürler



 
yavaş yavaş öderim.

mevcut enflasyonda 1000 tl sizin son taksidinize kadar hemen hemen çerez parası olmasa da 5çerez parasına falan eşdeğer olur.

euro ve dolarda ise ağustos eylül 2018 tarzı bir yükselişten bahsediyorlar yıl sonuna kadar.

kısaca paranız euro olarak kalsın. taksitleri yavaş yavaş bitirin.
  • mistikla  (24.02.19 23:59:58) 
Evet ama son aydaki 32bin liralık taksidi görmezden gelmiş olmuyor muyuz bu şekilde?


  • cizgilerebasancocuk  (25.02.19 00:01:50) 
Mistikla +++1 bir daha oku yukarıyı. Bir de zaten ucuzken aldığın bir kredi o. Erken kapatman anlamsız.


  • primetime  (25.02.19 03:16:59) 
Alacağım faiz kredi taksitlerini karşılamıyor ki. Dediginizi anlıyorum ancak erken kapatmada yaklaşık 13 bin gibi bir az ödeme var.


  • cizgilerebasancocuk  (25.02.19 09:50:31) 
21. Taksiti simdi odesen kabul etmiyorlar mi? 32 bini kapat kalani bin bin ode.


  • hepbiarayisicinde  (25.02.19 10:06:57) 
O tekrar yapılandırma gibi bir şey oluyor sanırım


  • cizgilerebasancocuk  (25.02.19 12:39:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.