[]

komşusunu şikayet eden oldu mu?

Gürültüden dolayı. Prosedür nasıl işliyor? Ceza veriyorlar mı? Bir şey yapmıyorlarsa 3.sayfalara çıkıcam boş yere.

Acaba medenice konuştuğum için mi bu gurultu?


 
ben ettiğimde bir şey olmamıştı. polis geldi, "gürültü yapıyormuşsunuz" dediler. sonra bir daha gürültü oldu, bir daha "gürültü yapıyormuşsunuz" dediler. en sonunda gürültü kesildi. gürültü dediğim, gecenin 4'ünde bangır bangır müzik açmaktı.

sanırım dava açılması için karakola, savcıya vb. gidip ifade vermeniz lazım.
  • lesmiserables  (24.02.19 17:40:37 ~ 17:41:28) 
Böyle giderse gidicem, giderim de. Her yıl ev değiştiremem ki.

Ust kat kiracı mı?gittiler mi ses mi yapmıyorlar artık?
  • erkeğim  (24.02.19 17:44:35) 
Hiç sabretme her seferinde polis çağır onların kaydı tutuluyor. Eğer kiracılar ise ev sahipleri ile görüş.
Ben bizim üst katı bu ikisini yapıp bir de apartmandan imza toplayarak çıkarttırdım. Dava açmaya gerek kalmadı baskı yapınca gittiler.

  • fasulyek  (24.02.19 20:20:08) 
Ev sahibi de yönetici de bunlar kimse imza vermez. Kendi halinde herkes. Bi bi bunlar böyle.


  • erkeğim  (24.02.19 21:38:18) 
Arkadaşlar zabıtayı aradım, adam da dertliymiş dertleştik resmen. Bir şey yapamazsın diyor:/

Bi de akşam beşe kadar çalışıyorlarmış:( Akşam kim bakıyor peki?
  • erkeğim  (25.02.19 20:44:10) 
alt komşudan çok kavga sesleri geliyordu. 2 kere 155 i aradım. ilkinde geldiler. inkar ettiler kavga ettiklerini. ikincisinde sanırım polisle konuştular. kavga olayı olduğundan gürültüden biraz farklı bir prosedür işledi. ama arayınca polis geliyor.


  • omonia  (25.02.19 20:54:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.