[]

ilaç fiyatları sabit değil mi ?

geçen avmde bir eczaneden ilaç kategorisinde bir vitamin aldım. piyasa fiyatından daha fazlaya sattıklarını fark ettim.

balık yağı, kozmetik vs tutturabildiğine satılıyor bu tamam ama ilaçta bunu yapabiliyor mu ?


 
receteli ise satamaz, recetesiz ise satabilir


  • wang  (24.02.19 15:53:56) 
Eczacılık da aynı Bakkallık gibi işte. İstediği fiyatı koyuyor reçetesizlere.


  • beni sen öldürme  (24.02.19 16:12:58) 
Vitaminler reçeteli ilaç kategorisinde değil(ilaç kategorisinde vitamin dediğiniz ne bilmiyorum). Balık yağı neyse, vitamin de o. İnternetten güvenilir bir siteden çok daha ucuza alabilirsiniz.


  • synesthesia  (24.02.19 16:26:09 ~ 16:28:33) 
Geçenlerde aile bireylerinden birisinin diz rahatsızlığı için destek takviye edici ilaç baktım 175tl civarı aynı takviye gıda Hepsiburada da 100 TL civarı idi bu da böyle bir anımdır.


  • creedwar  (24.02.19 17:39:15) 
onlar ilaç değil. o yüzden internetten rahatlıkla ve daha uyguna rahatlıkla satılıyor. ilaçta ise hele reçeteli ilaçta elleri kolları bağlı fiyat konusunda neyse o.


  • Wasking  (24.02.19 17:47:07 ~ 17:48:12) 
reçetesiz ilaçları n11’den ya da internetteki eczane depolarından, son kullanma tarihini teyit ettikten sonra alıyorum. özellikle kremler ve besin takviyeleri.


  • violetsky  (24.02.19 18:57:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.