[]

kedi peynir yer mi?

yerse beyaz peynir mi tulum peyniri mi? ayrıca marketlerde satılan hazır köftelerden pişrmeden versem oluyor mu? sokak kedisine verilecek.




 
Tulum tuzlu olur. Tuzu az herhangi bir peyniri yer, beyaz peynir, kaşar vs.
Hazır köftelerin icinde baharat oluyor. Baharatsız olması gerek.

  • esse classic  (24.02.19 14:23:08) 
köfte yerine tavuk ciğeri alıp bol suyla haşlayıp içine bayat ekmek karıştırarak kedilere verebilirsin.


  • spirit crusher  (24.02.19 14:24:24) 
Kedilerin laktoz toleransı çok düşük, süt ve ürünleri iyi değil o yüzden. Köfte konusunda da hem baharat yememeleri gerekir hem de çiğ et iç parazite yol açabilir.

Bunlarla uğraşacağına kuru mama ya da yaş mama al ver, daha kolay.
  • buff  (24.02.19 14:31:52) 
Kediye cok fazla sut urunu vermek zararli. Evet severler ancak verilmesi iyi degildir. Sokak kedisine verilecek en uygun gida en ucuzundan kedi mamasi olur ki kedi mamasi zaten normal insan gidasindan kat kat ucuza gelir.


  • bos gezenin bos ustasi  (24.02.19 14:54:49) 
aslında evdeyim apartmanın içinde kedi var ona vermek için soruyorum. evde de öyle bir mama yok.


  • duyuru  (24.02.19 15:04:47) 
Biraz tuzsuz peynir biraz da su ile seyreltilmiş süt verin. Fazlası ishal yapar kediyi. Sonrası için de temizmama.com dan kedi maması alabilirsiniz en ucuzundan..


  • beni sen öldürme  (24.02.19 16:27:01) 
Tuzlu peyniri suda bekletip yıkayıp verebilirsiniz. Evde yumurta varsa haşlayıp verebilirsiniz. Daha doyurucu olur.


  • boyalı kuş  (24.02.19 16:55:25) 
tulum denildiği gibi fazla tuzlu. bizimki kaşar yemiyor. beyaz peynir ve lor olabilir


  • yuvarlanantencereninkapagi  (24.02.19 17:37:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.