[]

Aldatıldıktan Sonra...

Soru saçma gelecektir birçok kişiye. Saçma gelirse bir şey diyemem çünkü hakkınızdır. Vereceğiniz cevapları az çok tahmin de ediyorum ama yine de sorayım.

Özet geçeçeğim.

Sizi aldatan sevgiliniz(eşiniz vs) sizi aldattığı kişi hakkında sanki onu öldürmek istiyormuş gibi konuşuyor diyelim. Nefret ediyor yani kısaca(öyle gösteriyor kendini en azından diyelim) Aptallık yapıp hemen kopamıyorsunuz ve bir süre daha devam ediyor ilişkiniz. Ayrıldıktan sonra ise sizi aldattığı kişi ile sevgili olduğunu öğrenseniz(veya hep öylelerdi) bu sizi ayrı olarak üzer mi?

En başta da dedim biraz saçma olabilir soru diye. Sizi aldattığı kişi hakkında öldürmek istiyormuş gibi konuşup, siz ayrıldıktan sonra(veya hep öyleydi dediğim gibi) sevgili olsalar daha çok üzülür müydünüz veya sizin için artık bir fark yok mudur?

Tam anlatamadım ne demek istediğimi. Hakaret etmeden fikir belirten olursa sevinirim. Birçok kişi hakaret edecektir belki. Benim gibi bazı mal insanlar çat diye yapamıyor işte bazı şeyleri(yapamadık, bırakamadık ilk duyduğumda vs) Salaklık. Neyi bekliyorsun di mi yani.....

 
kiz tarafimisin oglan tarafi mi?
bu kadar salak (kusurabakma, baska tabir bulamadim) olduguna ve bu kadar cabuk yedigine gore kiz tarafisin..
bizim erkek milleti aç kurt gibidir ama zaman zaman da kopeklesir..
kurt gibi etrafindaki herkese saldirir fakat yakalandiginda da elindekinden olmamak icin kopek gibi yalvarir..
burada bizim hatun taifesinden akilli ve asil olani affedersiniz siktiri ceker..
yok ahmak olup sozde sevdali ya da caresiz olani bir sans daha verir cok seviyordur cunku, cok aşıktir cunku, adam bir hata yapmistir cunku.. cunku..cunku.. cunku..
bitmez bu ahmak cunkuler..
cunku kizlarimizin bazilarinin ahmak duygusalligi erkeklerimizin bazilaronin (hatta cogunun) ahlaksiz ve yuzsuz ackurtluguyla esdegerdir..
o yuzden bitmez bu kisir aglama, ahlanma, pismaanlama, geri donme kisir sarmali..
hadi simdi git bir sans daha ver..
onda bu iştah sen de bu bedava gozyasi oldukca daha cok sans verirsin..
ne diyeyim,
iyi şanslar!!
  • alttaraf  (24.02.19 11:14:33) 
üzülmekten çok ne kadar salağım ben diye kendime kızardım..


  • pati  (24.02.19 11:16:56 ~ 11:17:10) 
@alttaraf

Şans verme gibi bir durum yok artık. Olamaz. Öz eleştirimi de yaptım zaten. Öğrenir öğrenmez çat diye bitiremedik. Bir süre 'dayandım' ama sonra koptu her şey. Yani sizin imada bulunduğunuz gibi ''Acaba affetsem mi'' diye sormadım. Anlatmak istediğim başkaydı.

Duyuruda şunu demeye çalıştım aslında. Aldattığını öğreniyorsunuz, kiminle aldattığını biliyorsunuz ama klasik bir şekilde ağlayıp, sızlıyor(beni kullandı, manipüle etti, o çok kötü bir insan vs laflar ediyor) ve sanki sizi aldattığı kişiyi öldürmek istiyormuş gibi davranıyor ve siz de salak gibi devam ediyorsunuz. Ama her şey bittikten sonra(siz ondan ayrıldıktan sonra) aslında anlıyorsunuz ki sizi aldattığı kişiden nefret etmiyormuş ve sevgililer(ya uzun zamandır-sizle sevgiliyken- ya da sizden ayrıldıktan sonra) Bu bir tık daha üzer mi diye sordum.
  • bitchesaintshit  (24.02.19 11:27:43 ~ 11:38:55) 
Olur boyle seyler, bir daha daha dikkatli olursun. Belki bir gun aldatan sen olursun.


  • Traveller  (24.02.19 11:32:39) 
Üzer.


  • i m cool with that  (24.02.19 11:36:22) 
üzer elbette ama mesela bu konuyu burda sorup, konuyu kendi içimde atıyorum 5 birimden 15 birime çıkaracağıma bambaşka konulara yönelir (sinema,yürüyüş,dostlarla buluşma falan filan) o 5 birimi 1'e indirmeye bakardım. yani demem o ki duygunuzda bir sıkıntı yok, bu duyguya takılı kalmanızda sıkıntı var. olaylar çok taze bile olsa o olay hariç her şeye enerji ve zaman harcayın.


  • Phoebe  (24.02.19 12:13:40) 
E elbette uzer ki. Kim buna hayır üzmez diyebilir? Hata yapılabilir, insan umutlanır, inanır. Doğamızda var. Ikinci bir kere daha kandırılıyorsan elbette daha çok üzülürsün. Yani muhtemelen öldürmek istiyormuşçasına davranması da bir aladatmacaydı. Bunu bilmek üzer. Soruyu mu yanlış anladım diye düşündüm epey, aksi cevab nasıl verilebilir diye düşndüm, beklentinin, duymak istediğin cevabın ne oldugunu yani buraya yazarken ki güdülenmeni düşündüm ama sorunun cevabı sahiden basit. Anlamadım.


  • velvetmorning  (24.02.19 12:43:13 ~ 12:45:39) 
@alttaraf +1, sadece bir yere katılmıyorum;

kız bir şans verir çünkü çıkarı vardır. sevdiğinden değil aslında. duygusal olduğundan hiç değil.
  • prasinos  (24.02.19 12:50:18) 
benden sonra ne bok yerse yesin derim. aldatan yalnızca kendisini aldatıyor. ve aldatmanın karakter bozukluğu olduğunu düşünüyorum. aldatan kişi kendisine saygısı olmayan sadakat ve sevginin, saygının anlamını bilmeyen karakteri bozuk kadındır/adamdır.


  • naksidil  (24.02.19 13:10:27) 
ben aldatilinca ayrilamayan insanlari anlayabiliyorum salak filan degilsiniz. sadece dusunme sisteminizi degistirmeniz gerekiyor. karsi tarafi oldurmek istemesi sizi tatmin etmemeliydi, bu baya hastalikli bir fikir. yani zafiyet gostermek, o esnada ayrilamamak okay, tabii ki olabilir insansiniz siz. fakat oldurmek istemek ne demek sadist mi bu adam o kadinla yatiyor ben bu egzantirik seks ucgeninin neresindeyim, ne diyor bu adam? demedinizse... mujde, ben bu sinavi burnum kanamadan atlattim diye sevinirdim, fakirlere sadaka dagitirdim. bu adamla evlenmedim, cocuklarimin babasi da olmadi, boyle bi manyak sadece benim sinavimdi verdim gitti derdim. sadaka kismini asssla atlamazdim param coksa bisey keserdim. lutfen kiymetinizin farkina varin, biri size boyle seyler yaptigini bu kadar ucuz bir sekilde soyleyememeli.


  • mula  (24.02.19 13:28:11) 
@mula

Öyle 'ucuz' bir şekilde öğrendim ki hiç sormayın. Konu dışına çıkmasın diye anlatmayayım en iyisi. Onun dediği ''Ondan nefret ediyorum'' vs laflar hikaye(imiş) buraya yazan birçok yazarın da dediği gibi.

@Phoebe

Haklısınız. Kendimi iyice dibe vurmak için açmadım aslında bu başlığı. Etrafıma ''Sorunlu insan'' imajı çizmiyorum. Unutması zor bir şey ve aklıma geldikçe(ki unutmak için çabalıyorum?!) paylaşma hissi ağır basıyor ve oraya buraya(burası mesala) yazıyorum. Plasebo ilaç gibi. Buraya yazıyorum ve rahatlıyorum(tabi tabi) Rehabilitasyon yeri gibi bir nevi burası. Dök içini dur.

Duyuruda asıl sormak istediğim soruyu eğer anlamayan varsa bu benim hatam. İnsan böyle konuları konuşurken yaz-sil, yaz-sil yapıyor sürekli ve bir yerde sonra ''Amaaan'' deyip gönderiyorsun. Anlam karışıklığı yaratmış olabilirim. Kusura bakmayın.
  • bitchesaintshit  (24.02.19 14:57:30 ~ 15:36:58) 
üzer de ne fak eder işte karşımdaki planlı bir yalancıymış. üzülme diyemem sadece kendi yoluna gitmeye karar ver.


  • orpheus  (24.02.19 15:24:18) 
tum kalbimle soyluyorum uzulmezdim. vaktim oyle kiymetli, yaptiklarim benim gozumde oyle degerli ve sevdigim seylere/kisilere oyle adanmis biriyim ki, kendimden once 'onlara' ayip etmemek icin sinirlenirdim bu duruma ve kurtulduguma sukrederdim. cok sevilen uzerine bu insanlar tarafindan tir tir titrenen hayatimda birileri terbiyesizlik yapinca hadsizliklerine kendimden once onlar icin sasiyorum. ben herkese tatli ve iyi niyetlerle yaklasiyorum bu sekilde davranmayanlar sapitanlar ve sasiranlar oluyor. gayretim karsima cikan bu tarz sapitmislara uymadan fiti fiti dersimi alip uzaklasmak.
benden daha kiymetsiz degilsiniz siz de. lutfen kiymetinizi algilayin, insan olmak super bir sey, tum zitliklarimizla nelere kadiriz. acikcasi ben sizin adiniza cok sevindim, umarim dersinizi almissinizdir. terbiyesizlik yapilacak, cirkin oyunlarin icinde kendine yer gormeyen herkes uzulmek yerine sukreder kurtulduguna. hayatinizdaki kadin/adam maalesef ancak bu hadsiz ikrardaki biriyle matchlesebilecek biri, sizin de o seviyede olmadiginizi dusunuyorum. simdi o ikisi birbirini yesinler, bu tarz cirkinliklere ne kadar cok takilirsaniz hayatiniza bu tarz seyleri o kadar cekersiniz. algida secicilik boyle zira. guzele odaklanin. bir sarki var hani "kaderimde hep guzeli aradim" diye, nebliyim, boyle biri cirkinliklere nasil odaklanabilir ki, cok daha tatli bir amaci var◕‿◕

  • mula  (24.02.19 16:17:03) 
Hangimiz böyle salaklıklar yapmadık, olmadık insanları kalbimizde tutmadık, kondurmak istemedik,...

Olur öyle. Üzer tabi ama üzmez mi...
  • babilbaligi  (24.02.19 21:21:35) 
ilişkinin üzerinden ne kadar geçtiğine bağlı. benle ayrıldıktan aylar aylar sonra öğrendiysem aldattığını, zaten duygularım soğumuş olur. üzülmem allah belanı versin şerefsiz derim sadece. ayrıldıktan az bir süre sonra öğrendiysem çok üzülürüm. hele ayrılırken hala kendisine karşı hislerim varsa :(((


  • Mossy  (26.02.19 20:56:25 ~ 20:59:02) 
Arada kaynadı gitti, söylemeyi unuttum. Bu kadar salak olduğuna göre kız tarafısındır kesin demiş biri ve hep ona göre gelmiş cevaplar ama değilim.

Kimi güçlü kalıyor kimi kalamıyor. Ben güçlü olamayanlardanım. Bir de dalga geçe geçe, sanki ben aldatmışım gibi hareket edip bırakınca, biraz daha acı oldu. Daha çok şey var ama neyse. Çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için.
  • bitchesaintshit  (11.03.19 15:25:40 ~ 15:29:47) 
üzer tabi ama o ikisini tencere - kapak uyumuna bağlayıp kendimi şanslı sayarak çıkış yolu bulurum gibi geliyor.


  • zgrydn  (11.03.19 16:12:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.